Witam
Ja pół nocy nie przespałam,co chwilkę się budziłam przez dziwne kłucia w brzuchu,nawet przekręcić na drugi bok się nie mogłam.
Macie wrażenie że pcha się Wam brzuch do góry "pod cyce"? miałam tak z Filipem w ciąży ale pod koniec a nie w 5 miesiącu:/ i do tego dochodzą kłucia w żołądku i zgaga (znowu za wcześnie):/
Fakt-każda ciąża inna

córcia wysysa całą esencję ze mnie
Co do szkoły rodzenia w pierwszej ciąży nie chodziłam i teraz też nie zamierzam. Dla mnie dużą pomocą było to co do mnie podczas porodu mówiła położna i robiłam to co mi kazała,oddychałam i parłam wtedy kiedy mówiła. Tylko wtedy rodziłam gdzie indziej,teraz raczej planuje w innym szpitalu więc zobaczymy jak będzie.
Usg połówkowe mam w poniedziałek-mam nadzieję,że potwierdzi się że córcia,bo już parę dziewczęcych rzeczy zakupionych.

Ale ufam że to raczej pewnie,bo jak byłam na tych warsztatach ultrasonografii to dwóch różnych lekarzy (w tym jeden który to prowadził) powiedziało że "księżniczka"

A wizyta u mojego gina dopiero 2 kwietnia.
Dostałam wczoraj całą siatę ubrań ciążowych od kuzynki. Jak się martwiłam że nie będę miała w czym chodzić tak teraz się martwię kiedy to wszystko założę