Atana
Fanka BB :)
Ja nie mam uczulenia na depilatory w kremie tylko się bałam bo to jednak dosyć mocna chemia, ale mój gin też twierdzi, że można to już nie będę miała oporów, zwłaszcza, że takie golenie w ciemno może się nieciekawie skończyć :-)
Dziewczyny, ja też z tych co się panicznie bały dentysty, ale któregoś pięknego dnia dotarło do mnie, że albo pójdę do stomatologa albo szczerbata będę, a łażenie bez zębów to raz, że nie uchodzi w tak młodym wieku a dwa implanty są pieruńsko drogie :-)
Poszłam lata temu blado sina, z góry zaznaczyłam, że ja się dentysty boję, od razu proszę znieczulenie bo u dentysty godności i honoru nie mam tylko krzyczę
Kobieta się uchachała, trzasnęła mi znieczulenie i wystarczy. Chodzę na bieżąco, mam wszystko poleczone, są teraz super środki znieczulające, w ciąży również można je stosować, jak któraś wrażliwa to zamykać oczy i nie patrzyć co się dzieje i naprawdę nic nie boli, oprócz kieszeni :-)
Dziewczyny, ja też z tych co się panicznie bały dentysty, ale któregoś pięknego dnia dotarło do mnie, że albo pójdę do stomatologa albo szczerbata będę, a łażenie bez zębów to raz, że nie uchodzi w tak młodym wieku a dwa implanty są pieruńsko drogie :-)
Poszłam lata temu blado sina, z góry zaznaczyłam, że ja się dentysty boję, od razu proszę znieczulenie bo u dentysty godności i honoru nie mam tylko krzyczę
ani chęci na jego robienie. Też martwię się o Lilith - wiem, że miała się przeprowadzać, ale coś długo to trwa. Muszę się ogarnąć i iść do sklepów, może mnie coś natchnie z tym obiadem. Do później 
ja już po porannym spacerku i kawusi czas wydumać coś na obiadek;-)