Ewaelinka84
Fanka BB :)
No ja zasiadlam znowu na sofie hihihi moj M. Dzis poszedl pierwszy raz do pracy po moim szpitalu i "ciesze sie "samotnoscia hehe ale potrwa to krotko bo za godzinke wroci moj zboj ze szkoly :-)
U mnie pogoda wzgledna ,zachmurzone ale cieplo i bezwietrznie .
Ja zaraz pozwiedzam rozne portale niech przysylaja mi próbki :-) u mnie pampers wysyla mala paczke pieluch ,husteczki i body z imieniem dziecka -az musze skorzystac hihihihi dlatego przed wyjsciem mojego spytalam go po raz setny czy napewno bedzie Mya hihihi bo chce te body -popatrzcie dziewcznki tez w pl i pozapisujcie sie na darmowe probki :-*
U mnie pogoda wzgledna ,zachmurzone ale cieplo i bezwietrznie .
Ja zaraz pozwiedzam rozne portale niech przysylaja mi próbki :-) u mnie pampers wysyla mala paczke pieluch ,husteczki i body z imieniem dziecka -az musze skorzystac hihihihi dlatego przed wyjsciem mojego spytalam go po raz setny czy napewno bedzie Mya hihihi bo chce te body -popatrzcie dziewcznki tez w pl i pozapisujcie sie na darmowe probki :-*
miło się zrobiło w rybnym bo kolejka na 8 osób (same starsze osoby), Michała w wózku zostawiłam przed sklepem (malutki sklepik a on obserwował sobie auta), ustawiłam się ładnie do kolejki. Weszła za mną Pani (ok 60 lat) i oburzona, że przecież nie będę z brzuchem stała i jeszcze dziecko na mnie czeka na dworze, mam iść na początek
ja mówię, że nie trzeba, sobie poczekam a ona mnie wypchała i mówi do ekspedientki "proszę teraz mamusie obsłużyć"
na szczęście nikt nie skomentował i nawet babeczki się uśmiechały ;-) rzadko się to zdarza tym bardziej wśród starszych osób..
ale już bliżej niż dalej