Heja Ho! :-)
Misiek dzisiaj znowu obudził się cały w kupie

omg! Wczoraj zrobił 4 więc dramatu nie było.. zobaczymy jak będzie dzisiaj

Wczoraj facet przyjechał oglądać naszą starą furę, która stoi i się kurzy.. i od razu wziął :-) więc ciesze się, że jej się pozbyliśmy.. a 2tyś wpadło do kieszeni

Wczoraj też byliśmy oglądać mieszkanie.. babka ma wygórowaną cenę i mieszkanie CAŁE do remontu.. podaliśmy jej naszą maksymalną cenę, ma się zastanowić no i się odezwać. Wręcz błagam Was o &&&&& bo jak to przejdzie to dla nas super i opcja do wymarzenia!
Co do nacięcia.. to Michał był mały ale męczyłam się żeby główkę wpychać.. w czasie porodu położna powiedziała, że nie ma wyjścia i trzeba naciąć

zrobiła to na skurczu i nic nie czułam :-) potem lekarz mnie szył pół h, nawet nie pamiętam ile miałam szwów. Ale ja mogłam siedzieć i normalnie funkcjonowałam

teraz tylko na zmianę pogody czasami mnie blizna boli

lepiej być nacinaną niż pęknąć ..
CWIKLA udanego wypadu u kuzynki.. oby jej się polepszyło!
EWAELINKA no cóż.. Ty jak zwykle masz lepiej od nas

ja nie mam zamiaru opłacać położnej.. z Michałem było idealnie i liczę, że tym razem będzie tak samo ;-) Fajnie, że będziesz miała tą samą położną co 8 lat temu
MARTYNA współczuję ciężkiej nocy
KASPIAN oczywiście &&&&&&&&&&& zaciśnięte!!
ASIOŁEK ojj tak.. wybór w butach dla dzieci jest masakryczny.. a że ja też wybredna to jeździmy i jeździmy
MARTUŚKA jak tam egzamin z prawka??
KAHAKA ja znowu przez ten ból panicznie boje się cc
SIERPNIOWA no takie są te nasze humory

trzeba przeżyć, będzie dobrze

dobrze, że rozmowa była pozytywna!
GORGUSIA to miałaś hardcorowy poród

vacum i pęknięcie do odbytu to dla mnie zbyt wiele.. Obyś dostała energii i lepszy humor :*
CALTHA no Ty częstujesz szampanem? Ty ty
MADISON ja uwielbiam arbuza ale właśnie to sikanie - tragedia

ale warto
MONYA cóż za wiadomości na temat pęknięć :-) dziękuję, nigdy się tak nie zagłębiałam
EDYS Kochana 100 lat :* aby wszystkie Twoje plany się spełniły :-)
Miłego kochane :*