reklama

Sierpniówki 2014

A powiedzcie mi gdzie szukać i jak szukać czegoś takiego co się doczepia do wózka dla starszego dziecka żeby sobie na tym stało. Mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi:)

Chcialam coś takiego kupic z racji ze Filip dostał się do tego państwowego przedszkola i będę często go spacerkiem odbierać a on czasami leniuszek to by sobie stał przy wózku i pchałabym obydwoje:)

reklama
A powiedzcie mi gdzie szukać i jak szukać czegoś takiego co się doczepia do wózka dla starszego dziecka żeby sobie na tym stało. Mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi:)

Chcialam coś takiego kupic z racji ze Filip dostał się do tego państwowego przedszkola i będę często go spacerkiem odbierać a on czasami leniuszek to by sobie stał przy wózku i pchałabym obydwoje:)
coś takiego? BuggyBoard Maxi LASCAL dostawka do każdego wózka (4196808110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Eh moja Martyna też leniuch jak nie wiem co, ale kurde w listopadzie 5 lat kończy więc raczej w dostawkę nie inwestuję ;-) zresztą do przedszkola będzie ją woził mąż, a po przedszkolu to ona raczej grzecznie na nóżkach idzie, rano jej się tylko nie chce :-D

gawit o właśnie coś takiego:) dzięki.
Ale kurcze trochę drogie jak na chwilkę.. bo mój we wrześniu będzie miał 4,5 roku. Poszukam czegoś używanego:)

ojaka- super synus :-)
gawit -to niezle:szok: przepraszam ale nie moge przestac sie smiac:-D ty mialas pewnie niezlego stresa przez ten papier. Jak dostaniesz ta sukienke zrob zdjecie prosze, chce zobaczyc jak to wyglada na normalnym czlowieku . Obawiam sie ,ze sie nie zmieszcze wniej atez chce ja kupic.
Co do snow tez mam dziwne i bradzo realistyczne :baffled: ostatnio jestem na etapie ciazowym ,Albo jestem w ciazy albo juz urodzilam i mam problem z karmieniem.Chce niemowlaka nakarmic ale on nie chce bo ktos mu dal kromke chcleba do zjedzenia :eek: albo, ze nosze dziecko wkieszeni :baffled:.
Dzisiaj ide na ,, przyjecie''z okzji 3-maja . Polskie biuro u nas w miescie organizuje i po raz 1 od prawie 4 lat dostalam zaproszenie :confused2:szkoda,ze zamiesiac wyjezdzam.

Dziewczyny, no tak najlepiej by bylo zeby caly czas sie ruszaly, kopaly :tak: ale wiecie sie mowi do dzieci ze maja spac zeby urosly...

Polozna normalna w kazdym kraju radzi zanim z panika sie ruszy do szpitala podniesc sobie poziom cukru we krwi, polozyc sie na lewym boku i miec nadzieje, jak w pol godziny nic, potraktowac malucha pomaranczem jak po pol godzinie znowu nic to mozna sie wybrac do lekarza sprawdzic o co chodzi. Mnie pod KTG tak dozywieli bo Zuzka miala gdzies to czego oczekuja od niej wszyscy:-D

Witam , ale śpiąca jestem , dziś u fryzjera przy myciu przysnęłam tak mi dobrze się zrobiło :) , babeczka się wystraszyła bo nie mogła mnie dobudzić ;) . Ale macie sny :) mi od dawna się nic nie śni , przynajmniej nie pamiętam.

Sierpniowa - ja od dawna mam zwolnione tempo :)

Gawit -Ale akcja z tym papierem , współczuję porannego stresu . Ja mam tą sukienkę tylko z krótszym rękawkiem :tak: , przeraziła mnie trochę cena , na asos była dużo tańsza .

Ojaka - też się muszę rozglądnąć za dostawką do wózka , nie wiem czy moja będzie chciała w ogóle na tym stać

Jejku wreszcie ogarnelam domek i teraz czekam az m. Przywiezie mi z polskiego sklepu kluski z miesem ,a brzuch ma mi wykrecic -taki mam smak na nie .....a pozniej bede grzac sofe :-)

Ewa to zapraszam do mnie na sprzątanie. My rano pojechalismy zarejstrowac mnie do kardiologa. 29 musze sie tam wstawic. Potem pojechaliśmy po kiełbaski i kapuche co by lazanek narobic.

Pojedli i zasiadli na kanapie...

Gawit ja z papierem mialam tak samo. Ale w pore sie zorientowałam i niepolecialam do lekarki...
Sukienka sliczna.

Czesc dziewczynki :-)

U nas ok, pojawiaja sie pojedyncze skurcze ale dostaje leki i jest ok :tak: wczoraj było troche stresu bo Wojtus sie nie ruszal.. ktg wychodzilo ok ale ciagle spal. Mialam badania, dokladne usg z przeplywami i wszystko ok. Prawdopodobnie wysoki poziom cukru go uspał i tak zadzialal.. od dzisiaj jestem na drastycznej diecie :confused2: no i Mały sie rusza normalnie.
Dzisiaj mój lekarz mnie badal i uspokoil mnie.. szyjka cala ma 18mm a te 8mm wzielo sie podczas skurczu. Ogólnie dramatu nie ma ale lezenie do konca ciąży.. zastanawiaja sie nad pessarem ale zobacza jak szyjka- moj lekarz na chwile obecna nie zakładałby..
Bede tu jeszcze ok tygodnia.. czekam na wyniki posiewu no i musza ogarnac ta cukrzyce bo po niej mam skurcze.

Alez sie rozpisalam

Buziaki dla wszystkich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry