reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelinka bandyta w ciąży :-)

Dzień dobry :-)

Dziś u nas kolejny chłodny dzień :-) nie czekam ani na słońce ani na upały... Bo wiem jak będą wyglądały moje stopy...

W weekend czeka mnie wizyta teściów. Przyjadą na pięrwsza rocznicę komunii Mai. Muszę się uzbroić w maksimum spokoju i nabrać dystansu ;-)

Anna napisz czy jak u Ciebie takie ulewy to chowasz roślinki z balkonu do domu?

reklama
Ewa ja ostatnio mojego budzilam zeby po lody truskawkowe jechaj a on gnoj nic a ja sie poryczalam. Brryy zimno wlasnie z kundlem jestem

Załączniki

• 1399957372188.jpg
    1399957372188.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 65
Hej
my już na nogach od godziny :/
mała się rusza w brzuchu, aż filmik nagrałam :)
dzisiaj czeka mnie ogarnianie nowej szafy, układanie gratów itp. Potem Wam pokażę te moje meble.

Lilith, maćku nie udziela się na forum, ale jakiś czas temu pisała w grupie na FB, więc chyba wszystko ok.

Cześć kobietki ;-)
Dzisiejszej nocy maluszek kopał i kopał i kopał... ja spać nie mogłam, brzuch mi falował jak głupi:-) Potem miałam koszmary- rozstałam się z mężem (we śnie byliśmy tylko parą), potem próbowałam go odzyskać, miał już inną kobietę i zakładał z nią rodzinę, walczyłam o niego jak lwica.... m a s a k r a - :eek:
Wstałam zmęczona i zdenerwowana, od razu ukochałam męża i humor wrócił:-):-):-) Pogoda ładna, jest słoneczko. Póki co zapowiada się sympatyczny dzień!
Pozdrawiam cieplutko, wysyłam do Was słoneczko :-)

Ja też już wstałam, Darek poszedł po bułki na śniadanie to mam chwilę :-)

Faktycznie pomyliłam dziewczyny od sukienek, ups :zawstydzona/y:Ale tak czy siak kiecki bardzo ładne.

U mnie też piękny dzionek się zapowiada :-)

Witajcie,
Kaci śpi,a ja leżę i patrzę co ten mój mały swirus w brzuchu cuduje . Wczoraj do 23 gotowałam zupę żeby M miał raniutko :-)
Miłego dnia!!!!

Witam, Milego dnia zycze, pije kawke, jade z mala do szkoly I turnus lekarki sie zaczyna. Noc I Ja dzis Mialam tragiczna, z koszmarami, niespaniem I niewygoda..
Trzymam kciuki zamwizyty, czekam na nowinki od Beetki, Natkusi I Madison.
Dziekuje Kahaka za informacje :-)

reklama
Dzień dobry ;*
Witamy się przy melisce z rana dla odmiany- a co ! :-D
My już po śniadanku, trzeba brać się za porządki, wziąć szybki prysznic i z synem na polko wyruszyć ;-) Bo pogoda piękna w Krakowie od rana.

Sierpniowa- uffff kurcze, sen-masakra :eek: Ale dobrze, że tylko sen ;*

Przesyłam również Wszystkim słoneczko ;**
&&&& za Beetkę, Natkusię i inne potrzebujące ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry