reklama

Sierpniówki 2014

Witam nowe mamy.

Mówiłam ze bede powoli robić, dopiero leglam na kanapie muzyka mi tu gra i mysle co by tu na objad sobie zjeść? ! Małżonek w restauracji właśnie objad konczy i pisze mi tu ze te kursy to takie nudne ze juz dwa razy przysnal. A gdzie do 6 ? Ide coś zjeść bo burcze

reklama
Kurcze EWCIA wyśle Ci zaraz zaproszenie :-) co tam u Ciebie?

CARINE i GOSIA dodane do grupy :-)
EWCIA zaprszenie powinnas dostac!

Jak ktos bedzie mial problemy z linkiem to proszeo info na priv do mnie

Ostatnia edycja:
Natkusia nie dostalam nic :-( mam 11 jakis dziwnych wiadomosci z forum i Twoja wczorajsza ale zaproszenie jeszcze nie doszlo ,ale nie szkodzi mam duuuzooo czasu hihihi zastanawiam sie co ini mi daja w tych kroplowkach bo humorek mi dopisuje :-) tylko lezec sie nie chce :-/

Od Betki chyba dalej nie ma wiesci -szkoda bo sie martwie

Aaaaa przedchwilka przywiezli mi turczynke do pokoju masakra nawet nie pytajcie ,ale podobno tylko do jutra bo polozna mi tak szepnela do ucha ...... a kto oglada na wspolnej -bo z wieczorka jakis skrot by sie przydal

Za godz kolejne ctg i dowcipne macanko - jeszcze troche i to polubie ;-)

Ale pyszności szykujecie. Ja zjadłam pomidorówkę i ciągle mi czegoś brakuje. Tak sobie myślę, że chyba muszę kupić sobie miętowe lody i mi przejdzie:happy2::happy2::happy2:
A poza tym jak znosicie to gorąco? Ja wiatrak już na siebie nastawiłam i mi źle:dry: Jak dojdą 30stopniowe upały, pewnie zginę marnie.

W piątek mam wizytę, może skieruje mnie na to ostatnie usg, Chciałabym znów zobaczyć małego:rofl2:
Aaaaa i widziałam nowe kobietki, witam Was :-)

reklama
ehh natkusia chyba nie ma odpowiedzi na to pytanie. Jedyna możliwa i niestety okrutna to: "a dlaczego nie?".

Czasem sobie myślę, że zalogowanie się tu było niezbyt dobrym posunięciem. O ileż łatwiej i spokojniej jest, gdy człowiek nie jest pewnych rzeczy świadom. Jednak, jak się poczyta, co się dzieje (zwłaszcza u osób, które już w jakiś sposób zrobiły się nam bliskie), to człowiek zaczyna się utożsamiać i przenosić na siebie, myśleć, że może i ja, może mnie też to czeka. Szkoda, że na tak mało rzeczy mamy wpływ.

Chyba muszę przyśpieszyć wyprawkę. Miałam prać pod koniec czerwca, ale jednak bezpieczniej niektóre rzeczy dopiąć już teraz. Oby się jednak u nas uspokoiło i poprzestało na jednej rozpakowanej.

Też pewnie nie na miejscu będzie to co napiszę, ale po tym smęceniu, trzeba trochę na luz wrzucić i się zdystansować. Dziewczyny- to nie wyścig. Ogłaszam konkurs (jeszcze nie wiem, jaką nagrodę wymyślę)- wygrywa ta, co się wypakuje ostatnia.

Domi88 zakochałam się. Są przecudowne te Twoje lwice i Ty też jesteś cudowna. Takich wieści tu trzeba i z momentem trafiłaś idealnie. Oby tak dalej. I tak pozytywnych zakończeń (w terminie, przed czy po) życzę nam wszystkim.

Calta mam duże szanse bo termin na 26 .08;-) myśl już o nagrodzie dla mnie;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry