reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happymum, corcia jeszcze nie wie, powiemy jej juz niedlugo. Na szczescie nie boje sie jej reakcji, bo ona tak bardzo chce braciszka lub siostrzyczke :-) Ostatnio bylismy u znajomych, gdzie sie urodzil dzidzius, mialam go na raczkach i nawet nie byla zazdrosna, ale to bylo tylko pol godziny :-) inaczej na codzien. Corka Oliwia non stop nim sie zajmowala, prowadzila wozek, podala pampersa non stop pomagala. Takze pod tym wzgledem bardzo sie ciesze :-)

Cześć dziewczyny :) jeśli mogę to chętnie do Was dołączę :) umówiona do lekarza jestem na 21.12, będzie to jakiś 7 tydzień :) to moja druga ciąża i dlatego chcę iść troszkę później, bo w pierwszej poszłam już w 5 tygodniu i był tylko pęcherzyk.
Też się troszkę martwię jak to będzie z dwójką dzieci ale na pewno damy radę :)

Najlepiej bylo, gdy zapytalam ja czy chce rodzenstwo i probowalismy ja przyzwyczajac do tej sytuacji. Ona powiedziala, ze chce i na drugi dzien w przedszkolu powiedziala, ze mama ma dzidziusia w brzuszku. A nie bylam wowczas w ciazy :-)

Basienka ja biore pregnacare wutaminy dla kobiet w ciazy....tak czytam czytam i mam zarodek 4.4mm to bardziej na 6tc a jestem 7 prawie 8 z om...ale serducho bije...to chyba nie musze sie martwić....jak myslicie?

reklama
Dziś u lekarza byłam świadkiem jak mama powiedziała córce, że będzie miała siostrzyczkę. To był najsłodszy foch na świecie :) Biedna, pewnie wyobrażała sobie, że będzie dziarski braciszek, a tu takie rozczarowanie.

Do góry