reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

matusiak ja tez na zwolnieniu od 2 tyg i od tyg mega mdlosci masakraaaaaaaaaaaaaa

wlasnie z kosciola wrocilismy- jakos dalam rade wystac ale byly lepsze i gorsze momenty. non stop mnie mdli- pomaga mi tylko na chwile jak mi sie odbije i tyle. w pierwzszej ciazy ani ejdnego dnia mdlosci nie mialam a teraz ciagleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Damy radę! W nas siła... już niedługo i drugi trymestr a wtedy naprawdę ma się moc!

Happymum też mam zawroty głowy Ale myślę że u mnie to przez wymioty bo ja przy nich często mdleje...

Hej.
Mdlosci to koszmar. Ale trzeba wytrzymac innej opcji nie ma. Mi jest najgorzej popoludniu. Mdli mnie az do nocy.
W poprzednich ciazach mdlosci trwaly do okolo 14tc takze jeszcze sporo meczarni przedemna.

Jolcia masz racje drugi trymestr daje moc :)

Współczuję Wam mdłości. Oby przeszły z początkiem II trym.!

Ja jestem tylko wyczulona na zapachy.
Drażnią mnie, ale nie mdlą.

Jeśli macie zgagę to polecam mleczko Maalox (nie saszetki, tylko w butelce).
W pierwszej ciąży trzymałam w lodówce i łyczek takiego chłodnego mleczka to była natychmiastowa ulga.

jolcia ja mam takie za az ciemno przed oczami, boje sie ze zemdleje jak bede sama z małym...u mnie bankowo zawroty od tego oddechu bo oddycham jak stara babcia z astmą

współczuję Wam mdłości... :no: ja nie miałam ngdy dotychczas. no I póki co nie mam, ale jednak senna jestem bardzo I jakaś taka słaba się czuję. I jakoś wogóle nie mam apetytu, musiałam sie zmusić żeby zjeść 2 kanapki na śniadanie.
zaraz idę wmusić w siebie zupę....

basienka - szkoda, ze w pracy... ale fajnie, że od środy wolne.
ja też jeszcze poniedziałek I wtorek. niestety w delegacji....

któraś pytała, czy jest ktoś z poznania. ja niejestem z poznania ale średnio raz na 2-3 tygodnie bywam w poznaniu ;-)

Jolcia - pocieszę Cię, ja w poniedziałek I wotrek mam podróż po 5,5 godziny....

Matusiak - no, powinny ustać w 2 trmestrze te mdłości... dasz radę! dobrze że możesz odpocząć na zwolnieniu
okasia - :-( :(:-( :( współczuję....

happymum - o, todługo strasznie pracowałaś. ja poprzednie 2 ciąże tez pracowałam, ale w jednej do 33 t, a w drugiej jakoś podobnie.

my dziś pewnie będziemy choinkę ubierać, bo właśnie chyba mój tata nam ją zostawił za bramą. pojechaliz wujkiem do niego na działkę powycinać I teraz rozwożą po rodzinie :-D

reklama
Do góry