reklama
niunia102
Fanka BB :)
Jaki tu spokoj
My wczoraj mielismy debiut w spacerowce. Na poczatku spal bo byl zmeczony a pozniej troszke marudzil ale to chyba nie przez wozek (mam taka nadzieje). Ogolnie to szkoda mi sie rozstawac z gondola no ale juz czas go przenosic powoli bo przestaje sie miescic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My wczoraj mielismy debiut w spacerowce. Na poczatku spal bo byl zmeczony a pozniej troszke marudzil ale to chyba nie przez wozek (mam taka nadzieje). Ogolnie to szkoda mi sie rozstawac z gondola no ale juz czas go przenosic powoli bo przestaje sie miescic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Effa84
Effa84
I czy nada się na wertepy, bo ja po lasach będę śmigać [emoji16]Dziewczyny a które joie macie dokładnie?
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
papercut
diana ja mialam opory straszne gondolke taka ladna mialam a ta spacerowka jakas dziwna ciezko mi bylo haha ale jak sie przywyczailam wizualnie pare dni popatrzylam to zachwycona jestem i spacerowka, jak sie ustawi przodem do swiata jeszcze ladniej bedzie wygladac bo narazie przodem do mnie
reklama
sierpniowka
Link do: Wózek Joie Litetrax 4 Plus Chromium Spacerowy - Ceny i opinie - Ceneo.pl Effa ten mamy, bo z Beata mamy taki sam tylko ja na kołach bez dętkowych nie wiem jak Beata. Ja teraz go używam bo dętka nam poszła w gondoli i czekam i sprawdza się super. Leciutki jest, wjedziesz wszędzie i śmiga super. Ja jestem nim zachwycona