Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no zobaczymy jak przyjdzie- 2 zamowilam w roznych kolorach zobaczymy bo juz naparwde w nocy mi ciezkokassia świetny miałam podobny na ćwiczenia- super trzyma i ta wygoda....
ja kupilam *spam* syrop i tabletki na gardloDominika81 - czyli mówisz, ze to przejdzie po I trymestrze? Bo ja dluzej chyba nie dam rady :-(
Ja cala noc się budziłam... na siusiu, z bólu gardła, za gorąco. Rano wstalam z dalszym bólem gardła i katarem. Leczę się magicznym syropkiem, polecam! Ja w ogóle nigdy nie stosuje żadnych leków, wszystko naturalnie, a teraz to w ogóle wiadomo, ze im mniej chemii, tym lepiej. Więc w razie problemów polecam zmiksować 4 cytryny, pól główki czosnku, pęczek pietruszki i miód według uznania. I w leczeniu i zapobiegawczo działa cuda. Zjadać po ok. 6 łyżeczek dziennie.

np. bieganie na siusiu w nocy - im dalej to gorzej niestety, im większy dzidziuś to bardziej uciska na pęcherz...
I może przyjść zgaga

hahaha mimo zlego samopoczucia oplulam ekranMnie
To moja pierwsza ciąża i muszę przyznać, że nie sądziłam, że jest tak ciężko. Zawsze rozmowy o ciąży kobiet w rodzinie czy koleżanek były takie sielskie, że wicie gniazda, że ruchy dziecka, nigdy o dolegliwościach, chyba, że o takich jak ból kręgosłupa czy puchniecie stóp :/ To jest dopiero marketing :/
dla odmiany czasem jest też smak znieczulenia dentystycznego :/