Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tuptup-u nas dowiedzili sie w 9tc w wigilie ale serducho juz widzielusmy wcześniej.
Ja właśnie smigam mojego malego zaprowadzic do przedszkola pozniej mnie czeka góra sprzatania bo ostatnie 2 dni sobie odpuscilam
trzymaj sie. napewno ejstes pod dobra opiekaczesc dziewczyny! Ja w szpitalu :/ zauwazylam dzis plamienie brązowe takie dość jasne, no i poleciałam na up. Zrobili mi usg, dzidziuś jest i rozwija sie prawidłowo, serduszko bije, zauważyli małego krwiaczka i możliwe ze to on sie opróżnia. Albo sie przemęczyłam. Na razie zostane na obserwacji. Ale uspokoilam sie gdy zobaczyłam fasolkę. Bo jak jechałam samochodem to juz cala zaryczana bylam...
Trzymaj sie bedzie bobrze jestes pod opieka specjalistow trzymam kciuki zeby szybko było wszystko okczesc dziewczyny! Ja w szpitalu :/ zauwazylam dzis plamienie brązowe takie dość jasne, no i poleciałam na up. Zrobili mi usg, dzidziuś jest i rozwija sie prawidłowo, serduszko bije, zauważyli małego krwiaczka i możliwe ze to on sie opróżnia. Albo sie przemęczyłam. Na razie zostane na obserwacji. Ale uspokoilam sie gdy zobaczyłam fasolkę. Bo jak jechałam samochodem to juz cala zaryczana bylam...