reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja budzę się z mdłościami i najpierw musze napic sie wody małymi łykami,dopiero wtedy mogę cos zjeść. Ale i tak teraz przynajmniej mogę bez problemu lodówkę otworzyc i mnie nie cofa

Lodówka to moja zmora, tyle razy mąż ją mył w przeciągu tych kilku tygodni a i tak mam od niej odruch wymiotny bez względu na porę dnia. Zresztą cała kuchnia to moja zmora.

Co do jedzenia to dalej mam z tym problem. Kiedyś nie jadałam śniadać, też rosły mi w ustach. Teraz budzę się okropnie głodna, jak nie zdążę czegoś szybko zjeść to kończy się wymiotami.

Mam do Was pytanie. Strasznie łamią mi się paznokcie i mam na nich spore białe przebarwienia. Wyczytałam, że to może być przez niedobory wapnia spowodowane ciążą. Czy mogę w ciąży przyjmować suplementy diety? Polecacie jakieś konkretne preparaty?

Okasia najlepiej zapytaj swojego ginka on dobry preparat poleci. Ja np wapn mam z kwasem foliowym w femibionie.

Mi mdlosci minęły mam duzy apetyt. Z tym ze wracam dzis do pracy i jak nosze dania to nie wiem jak zareaguje na tyle mocnych zapachów. Mam nadzieje ze dam rade.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry