happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja m darmowe i obowiazkowe tylko na zespół downa musialam wyrazic zgodę.sa podstawowe pozniej zajze to napisze co tam jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mojego gin jest taka zakładka i kazał mi poczytać i zdecydować http://femme-art.com.pl/poloznictwo/badania-prenatalne/
Ja powiem Wam że przy 1 ciąży wymiotowałam ciągle do 6 miesiąca.
Teraz jest inaczej mdli mnie jak nie jem za długo i teraz wiem że po mimo że mdli trzeba jeść. Nie mogę jeść czekolady ostatnio mdliło mnie na zapach mięsa teraz nie. Całkiem inaczej
Ja chodzę prywatnie także nie mam darmowych. A terminy to on ma sprzęt w gabinecie na każdej wizycie zrobi badania
Ja za pierwsze podstawowe zapłaciłam 117 złja też chodzę prywatnie dlatego za podstawowe badania zapłaciłam 303 zl a za badania prenatalne pewnie zapłacę 200zl i nie w jego gabinecie tylko muszę jechać do innego miasta ponad godzine drogi i do szpitala
Ja chodze prywatnie, ale na prenatalne mam skierowanie, ze wzgledu na tarczyce, wiec mam na NFZ.ja też chodzę prywatnie dlatego za podstawowe badania zapłaciłam 303 zl a za badania prenatalne pewnie zapłacę 200zl i nie w jego gabinecie tylko muszę jechać do innego miasta ponad godzine drogi i do szpitala