Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczęta wrzucę fotkę obiecuję,ale jestem w rabocie więc nie mogę, wrzucę dzisiaj wieczorkiem lub jutro przed pracą.
Dzisiaj mam zaplanowaną wcześniej wizytę u gina,więc myślę, że da mi jeszcze skierowanie na betę.
Karolanka super, czekalysmy na dobre wieści. Gratulacje
Kropka fajnie ze masz juz ustalone usg. I gratuluję testu ;-)
No i kolejny tydzień
Weekend minął szybko. Za dwa i pół tygodnia jedziemy do Polski a wtedy święta i zleci do stycznia szybko. W święta pewnie u nas się rodzina dowie bo inaczej przez tel trzeba będzie mówić. I tak drinkowanie rodzinne mnie zdradzi. Raczej nie drinkowanie.
Synkowi wychodzą 3 i 4 i mega jeczacy więc mąż nie wyspany do pracy poszedł bo płakał w nocy i bez syropku się nie udało zasnąć.
Udanego dnia w pracy dziewczyny :-) i niech wam szybko lecą godziny nie przemeczajcie się :-)
Fluttershy Mi właśnie mąż umowil wizytę na 17 grudnia. Ja w swoim przypadku nie chciałam wcześniej bo chce usłyszeć od razu serce. Choć nie wiem czy i tak nie będzie za wcześnie na takie emocje. Jednak później się nie da bo właśnie 18 jedziemy a po powrocie to dopiero 11 stycznia bym mogła iść a to już późno.
AAnn_- współczuję ząbkowanie. Na szczęście A. już dawno wyszły ząbki i to razem z 5 i przeszła to w miarę bezboleśnie
Happymum - łącze się z Tobą w tych mdłościach, myślałam że zalicze dziś pierwsze bleee... A. od 7:20 szaleje więc musiałam wstać... ookropnie się czuję a tu muszę obiad gotować i ogarnąć dom :/
A i jeszcze dziś gin cieszę na tą wizytę Miłego dnia
Ps. U mnie to chyba już jakoś 7 tc, wg @. Muszę sobie jakiś suwaczek ustawić