reklama

Sierpniówki 2016

Happymum- Ja bylam dzis w pracy I jak wrocilam do domu to tak sobie mysle ze czuje sie normalnie I musze sobie przypominac ze jestem w ciazy... Gdzie te mdlosci? Nic. Moze Tylko jak jestem glodna I to wszystko. Mialam taki skurcz ale bezbolsny. Tez tak macie? Bierzecie nospe? Bo Ja biore czasami I chyba Zaraz wezme.... Musze Zaraz znalesc ciekawa ksiazke I przestac myslec o ciazy.... Eh... Jeszcze 2 tyg I 1 dzien do usg.

reklama
Kropka-nie mam takich skurczy ale słyszałam ze to normalne...ja caly czas mdłości mialam dzis znikły...zazdroszczę Ci tego usg ja musze wytrwac do stycznia.

Ola 87 , witam ! Jeszcze trochę nie dowierzam , muszę ochłonąć[emoji6]

Ann napewno ci podam wszystkie info [emoji1]. Ja cierpię na bezsenność , dosyć że chodzę spać około 2 giej to się budzę po 5 !! I tak do 8-9 i wtedy śpię chwile jeszcze , na szczęście nie pracuje .

Kropka1985 dziękuje rownież , który masz już tydzień ? Jeny progesteron potrzebny jest na początku :/ Może faktycznie porozmawiaj z siostra ńiech ci wyśle . Albo zadzwoń jeszcze raz do lekarza. Ale będzie dobrze ! Musi być !!! Oszczędzaj sie w pracy jeśli jeszcze chodzisz .

Ewelinka to jesteśmy rówieśniczkami :)co do nicku to luzz ja jestem Jolcia też dziecinnie Ale jakoś mi nie przeszkadza ;)

Kropka Okasia można nospe w ciąży :)

Happymum po porannym blee też dziś lepiej się czuję :)

Ewelinka - chodze do pracy. Mieszkam w Szwecji tu ciaza sie liczy chyba od 14 tyg czy jakos tak.... Nie wiem co mam zrobic. Dzwonilam do kliniki ale maja zamknieta do czwartku. Zobacze jak bedzie I wtedy najwyzej zadzwonie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry