Matusiak
Fanka BB :)
Dużo zdrówka dla Was trzymaj się!Okasia-akurat czuje sie fatalnie ale najważniejsze zeby dzidzia byla zdrowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dużo zdrówka dla Was trzymaj się!Okasia-akurat czuje sie fatalnie ale najważniejsze zeby dzidzia byla zdrowa
Nati, świetne zdjęcieA na jakiej wysokości masz to wybrzuszenie? Wygląda jakby było w okolicach pępka?
Ja swojego maluszka serduszko znajduję duuuużo niżej, lekarz robiąc usg też patrzy w tych okolicach. Może twoje maleństwo ma tak długie nogi i je wypina)))
kasia mam podobnie. facet gorszty niz dziecko naparwde. a te skarpetki obok kosza wywoluja u mnie juz nie powiem co ehhhhhhhhhhMam wrażenie, że szybciej dziecko się ogarnie niż mój mąż. Wyszedł, więc zraz wezmę się za sprzątanie tego syfu i szorowanie przypalonego garnka, trochę odpuszczą emocje, zacznę tęsknić, przyjdzie...i po 5 minutach w myślach będę wycierać podłogę jego ulubioną koszulą. A koleżanki się zastanawiają jak to możliwe, że jesteśmy ze sobą tyle lat. Proste - ja mam niskie ciśnienie a on potrafi mi je skutecznie podnieść!
ja rodzilam pzrez ccDziewczyny czy któraś z was rodzila przez cc?