reklama

Sierpniówki 2016

Zachciało mi się snickersa, typowa zachcianka pt. "jak nie zjem to umrę". Wysłałam męża do sklepu, zginął na godzinę. Okazało się, że w sklepie nie było snickersa, ale bał się, że mu nie uwierzę, więc chodził po kolejnych sklepach, aż w ostatnim pani mu powiedziała, że cała partia została wycofana ze sklepów. Na szczęście Pani miała mieszankę mini batoników pod ladą :)
Kochana nie tylko snickersy zostaly wycofane milkiway tez i mars nad czym ubolewam najbardziej bo chodzi za mna juz dłuższy czas :-( podobno dostaly sie jakies szkodliwe plastiki :-(

reklama
Zachciało mi się snickersa, typowa zachcianka pt. "jak nie zjem to umrę". Wysłałam męża do sklepu, zginął na godzinę. Okazało się, że w sklepie nie było snickersa, ale bał się, że mu nie uwierzę, więc chodził po kolejnych sklepach, aż w ostatnim pani mu powiedziała, że cała partia została wycofana ze sklepów. Na szczęście Pani miała mieszankę mini batoników pod ladą :)
Tak zostala wycofana, bo podobno cos toksycznego tam bylo

Chyba jestem tu jedyna, ktora Nie czuje jeszcze ruchow. Jakis czas temu bylam pewna prawie w 100% ze je poczulam. Dwa tyg temu mialam wizyte I wszystko bylo ok, serduszko ladnie bilo, ale ja zaczynam sie juz pomalu stresowac Wkoncu to moja. trzecia ciaza, wiec chyba juz czas. Polowkowe mam 24. Jeszcze dzisiaj wstalam z takim bolem gardla...znowu wszystko do d...

reklama
beatka, nic się nie martw wszystko jest ok, jedna ma tak inna inaczej. Między nami jest prawie 5 tygodni różnicy w terminie porodu. Poza tym jak dziewczyny pisały, jednego dnia się martwiły, a drugiego dnia czuły wyraźne ruchy dziecka. Na pocieszenie mogę dodać, że ja z kolei dziś się zaczęłam stresować, że ruchy maluszka są zbyt intensywne, niemal nie ma przerwy. Taki los matki, że zawsze o coś się martwi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry