Kinga Skrzypecka
Początkująca w BB
Mamy wielka nadzieje!!! dziekuje za odpowiedzi 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czy jeśli pójdę na wizytę 30 marca , to gin może wypisać zwolnienie od poprzedniego dnia? tak żeby była kontynuacja?
Gratulacje synka !!!Witajcie! Melduję się po dzisiejszej wizycie... U nas będzie CHŁOPAK
!!! Tak jak przeczuwałam
Nasz syn cieszy się przeogromnie. Wychodzi więc na to że wyprawkę ubraniową mam z głowy
![]()
Z maluszkiem wszystko ok, rozwija się prawidłowo.
Teraz będziemy się zastanawiać nad imieniem. Chociaż Młody ma już swój typ - ma być Franio, to i tak już lepiej niż Błyskawica lub Piorun - bo takie miał wcześniej pomysły,bo przecież "w rodzinie jeszcze takich imion nie ma".I nie bardzo rozumie dlaczego nie może wymyśleć też nazwiska dla brata.
Do dziewczyn zorientowanych w temacie L4 -. Dostałam zwolnienie do 28 marca, lekarz nie zorientował się że to święto, nawet powiedział że widzimy się na następnej wizycie 28. Ja sprawdziłam dopiero w domu;-/. Czy jeśli pójdę na wizytę 30 marca , to gin może wypisać zwolnienie od poprzedniego dnia? tak żeby była kontynuacja?
Trzymamy kciuki będzie wszystko dobrzedziekuje za odpowiedzi, wiem ze bedzie wszystko dobrze. Napewno dam znac, dziekuje jeszcze raz, trzymajcie kciuki zeby dzidzius byl zdrowy!!