reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kinga - to już podjęłaś decyzję o amniopunkcji.. trzeba teraz tylko życzyć powodzenia.
Niestety na usg się nie znam, nie wiem co wynika z tego zdjęcia.
Trzymaj się. Daj znać po badaniu.

Oczywiście, ze będzie dobrze Kinga :p

U nas miał być Mikołaj właśnie... tatuś był pewny, nie widzę wiec rozczarowania, tylko zaskoczenie :p po prostu ja zawsze mam racje. Wiec będzie prawdopodobnie Pola.
Przegladalam w C&A ciuszki... wszystko roxowe :-o a ja od różu uciekam :p czekają mnie ciężkie lowy, ale przynajmniej nie kupie za dużo hihi bo torbe dla dziewczynki jedna juz mam.

Kinga - ale w 12 tc. wyszło że ma kość nosową? I jaka przezierność karkowa?
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze!

Czy jeśli pójdę na wizytę 30 marca , to gin może wypisać zwolnienie od poprzedniego dnia? tak żeby była kontynuacja?

Spokojnie, 3 dni wstecz i 1 do przodu może wypisać.
Właśnie mój ostatnio mnie w tym upewnił ;)

Mammy gratki synka :)

Kinga, a jakie mialas wyniki na prenatalnych? Ja mialam 1.283 i tez dostalam skierowanie na amniopunkcje, ale na prenatalnych wyszlo wszystko spiewajaco, wiec nie poszlam na zabieg.

Witajcie! Melduję się po dzisiejszej wizycie :)... U nas będzie CHŁOPAK :) !!! Tak jak przeczuwałam;) Nasz syn cieszy się przeogromnie. Wychodzi więc na to że wyprawkę ubraniową mam z głowy ;)
Z maluszkiem wszystko ok, rozwija się prawidłowo.
Teraz będziemy się zastanawiać nad imieniem. Chociaż Młody ma już swój typ - ma być Franio, to i tak już lepiej niż Błyskawica lub Piorun - bo takie miał wcześniej pomysły,bo przecież "w rodzinie jeszcze takich imion nie ma".I nie bardzo rozumie dlaczego nie może wymyśleć też nazwiska dla brata.

Do dziewczyn zorientowanych w temacie L4 -. Dostałam zwolnienie do 28 marca, lekarz nie zorientował się że to święto, nawet powiedział że widzimy się na następnej wizycie 28. Ja sprawdziłam dopiero w domu;-/. Czy jeśli pójdę na wizytę 30 marca , to gin może wypisać zwolnienie od poprzedniego dnia? tak żeby była kontynuacja?
Gratulacje synka !!! :)

reklama
Do góry