Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jolcia współczuję tych wymiotów, bo mdłości da się przeżyć. Ale wniosek taki ze jednak nie takie różne te ciąże. Ja nie wymiotowalam w pierwszej i teraz też nie zdazylo się jeszcze, ale trochę przede mną.
A cały dzień Ci dokuczaja?
W ciąży z Ami o tyle było łatwiej ze nie musiałam się nikim opiekować... wtedy dużo spałam a wymioty meczyly mnie cała dobę :/
Dziś od rana do wieczora po każdym posiłku rano na pustyni żołądek też mnie wymeczylo... po prostu jak wstaje to jest bleee... dlatego staramy się leżeć Ale wiecie jak to jest z dzieciaczkami.
Hej Laseczki!
Ja w pracy... Wczoraj byłam troche zajętą.
No ale tak: zaliczyłam moje pierwsze mdłości :-) w pracy podczas lunchu. Zastanawiałam sie co mi tak niedobrze ( bo w prawdzie jak nic cie nie boli itd to nie pamieta sie ze jest sie w ciazy :-) ) no i nadeszlo oswiecenie :-)
Dzwoniłam do kliniki dostalam lutinusa jeszcze na 3 tyg :-) fajnie :-) pozniej zalatwie sobie w Pl :-)
Ok. Milego dzionka! Do usłyszenia pozniej! :-)