Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie jest to przyjemne badanie i sama obawiam się aby tego nie zwymiotować...Asiunia właśnie martwię się tą cukrzycą :/ Dwa razy już robiłam glukozę, ale na czczo, ale wynik był albo trochę poniżej normy albo w dolnej granicy. Dobrze, że za chwilę czeka mnie to badanie po obciążeniu, choć obawiam się, że będę mieć problem z wypiciem glukozy :/

Aha@Matusiak urzedy w zwiazku z mieszkaniemale jescze mnie u troche czeka, bo nie jestesmy malzenstwem. Wiec musimy isc w zwiazku z unaniem ojcostwa, do tego potrzebujemy aktow urodzenia, oczywiscie przetlumaczonych Najlepiej to wszystko przed porodem, bo nie chce jak moja kolezanka ostatnio z malym bobasem po urzedach lazic. Na szczescie ona przetarla te szlaki, w innych kwestiach siostra, wiec nie jestem taka sierotka, co nie wi gdzie z czym isc. Co nie oznacza, ze nie wkurza mnie lazenie po urzedach, zwlaszcza sama, bo R. caly czas w pracy. Taki Nasz los hihi
Hehe jaki wynalazek pierwsze widzę ciekawe czy skutecznyDokonałam zakupu 3 gazet o tematyce ciąża i macierzyństwo za całe 6 zł Otwieram dziś jedną z nich a tu taki wynalazek
Zobacz załącznik 750057
A ja się 3 miesiące męczyłam![]()