Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki Kochana, ja nie spalam przez niego cala noc i ryczalam, a ten spal smacznie. Nie odzywam sie do niego.jak zakupow teraz nie zrobi, to bedzie lizal palce, bo ja zakupow juz nie zrobie niestety. Z domu od dzis nie wychodze, nawet na kawe do sasiada, po dziecko do przedszkola tez nie ide. WiezienieBasia a tego Twojego męża rozerwałabym na kawałeczki, sam Ci głupol zrobił problem i jeszcze się rzuca. Co oni mają w głowie. A najgorsze, że teraz to Ty musisz się denerwować i wyjaśniać. Ucz się na błędach, daj mu równo popalić. Zaktywizuj go do tego co najczęściej sama robisz, a jak będzie marudził to mów, że to ponad Twoje siły i obawiasz się kolejnej kontroli. No aż się we mnie zagotowało jak czytałam Twój wpis.
A *spam* probowalas? Mnie tylko to pomoglo, zarowno krople do nasa jak i saszetki do rozpuszczenia :-) dzieki za solidarnosc. Jestescie wspaniale dziewczyny, troche sie uspokoilam. Pewnie pozniej pojde spac, bo nie wytrzymam po takiej nocy. Oczy spuchniete, ze masakra. Maz mi powiedzial, ze dopiero wtedy mnie przeprosi jak mi uwzglednia wyjasnienia i dostane kase. Brak slow na niego... wtedy to moze pomarzyc o pieniazkach. Nie dam mu ani grosza. I przeprosin tez nie przyjme. Odkad przeniosl sie do policji, to jest nie do wytrzymania, krol i wladca, bo on zarabbiaBasienka solidaryzuję się z Tobą, też nie będę wychodzić. Dla Cibie będzie więzienie, ale może mężowy nadmiar obowiązków dobrze zrobi.
Obudziłam się dziś z mega bólem zatok, zresztą jak każdego dnia. Zazwyczaj przechodziło po wydmuchaniu nosa. Natomiast dziś nic to nie daje, po prostu rozłożyło mnie po całości. Robię inhalacje i zaraz poczytam co by tu wziąć żeby małemu nie zaszkodzić, a poczuć się lepiej. Czuję, że piękny weekend przede mną :/ Nie dość, że głowa mi pęka to jeszcze mam zawroty i totalny odpływ sił. Dziś ni wychodzę z łóżka, mowy nie ma!