Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niunia juz jestem he dali w końcu prąd haha.... A powiedz mi jak ci łóżeczko się sprawdziło? Ja za synem miałam podobne starsza wersje i hmm byłam mega zadowolona. A te nowsze i nie wiem jak to będzie
Papercut Ja też tak mam z lekami, lekka poprawa i koniec brania leków. Teraz w ciąży bardzo o to dbam, ale przed ciążą chyba ani razu nie dokończyłam kuracji :/ Ja biorę magnez raz dziennie, przy czym lepiej wchodzi mi taki rozpuszczony, ale podobno wchłanialność słabsza.
Mam w brzuchu małego melomana. Szalał pół dnia, potem odkrył mój pępek i kopał z całych swoich sił. Aż wpadłam na pomysł puszczenia mu muzyki, znalazłam jakąś składankę na youtube i od 10 minut spokojnie słucha
ale tu cisza. noga pzrestala bolec- dzieki bogu bo mega sie martwilam. ale za to krocze zaczelo bolec- nie moze byc za wesolo okasia jak moja Nikola spiewa malemu to rusza sie jak szalony
Odebralam dzis wyniki glukozy na czczo, tarczycy i watroby i jak podalam je lekarce przez tel to kazala jak najszybciej przyjsc po recepte, ale nie zdazylam zapytac na co ta recepta i tak mysle, ktory wynik ja tak zaniepokoil