reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Skąpy okres i 4 testy negatywne...

AgatkaG18

Początkująca w BB
Miasto
Krzeszów
Witam Mam pytanie we wrześniu wspolzylam z chłopakiem oczywiście w zabezpieczeniu... 9 października dostałam okres a powinien on przyjść 6 lecz dwa dni był on w miarę normalny lecz 3 i 4 dnia już praktycznie nic się nie lało w listopadzie dostałam 8 okres i był taki sam jak w październiku... Zawsze mialam dość obfity okres a tutaj nagle coś takiego. Zrobiłam juz 4 testy wyszły negatywnie lecz czuje jak bym miała piersi większe. Z moich wyliczeń powinien być to już prawie 8 tydzień czy to możliwe ze 4 testy nic nie wykryly? Czy może przez stres mam skąpe miesiączki i wszystko wkoncu się unormuje... Doradzcie coś proszę bo oszaleje :)

reklama
Witam Mam pytanie we wrześniu wspolzylam z chłopakiem oczywiście w zabezpieczeniu... 9 października dostałam okres a powinien on przyjść 6 lecz dwa dni był on w miarę normalny lecz 3 i 4 dnia już praktycznie nic się nie lało w listopadzie dostałam 8 okres i był taki sam jak w październiku... Zawsze mialam dość obfity okres a tutaj nagle coś takiego. Zrobiłam juz 4 testy wyszły negatywnie lecz czuje jak bym miała piersi większe. Z moich wyliczeń powinien być to już prawie 8 tydzień czy to możliwe ze 4 testy nic nie wykryly? Czy może przez stres mam skąpe miesiączki i wszystko wkoncu się unormuje... Doradzcie coś proszę bo oszaleje :)
polecam zrobienie badania z krwii beta HCG i udanie się do ginekologa by Cię przebadał....

Nie wydaje mi sie, żebyś była w ciąży. Nie każda @ musi być taka sama jak poprzednia. Możesz mieć problemy z hormonami.

Jak dla mne to w zadnej ciazy nie jestes nie ma takiej sily zeby po takim czasie 4 testy byly negatywne
Poza tym okres nie musi byc taki sam jak zawsze i nie musi byc co do dnia

Doradzam udanie się do ginekologa i omówienie z nim kwestii Twoich miesiączek, z pewnością wszystko Ci wytłumaczy zwłaszcza że"zawsze tak miałam" nie oznacza "tak już będzie zawsze"

Do góry