reklama
Madzia08.1978
Fanka BB :)
Tak, druga kreska zawsze jest po kilku minutach, a kreska kontrolna pojawia się od razu.Witam. Czy któraś z was miała tak że na teście ciążowym pojawia się kreska jedna a po 3 minutach słaba druga ??
Czy to zwiastowało ciaze ?
To po kilku dniach powinna być już wyraźna kreska ?Tak, druga kreska zawsze jest po kilku minutach, a kreska kontrolna pojawia się od razu.
A co jeśli nadal będzie słaba ??
Hope99
Intensywność kreski nie jest wyznacznikiem przyrostu bety. Zrób badanie beta HCG z krwi.To po kilku dniach powinna być już wyraźna kreska ?
A co jeśli nadal będzie słaba ??
Ale jeżeli pokazała się druga słaba kreska po 3minutach to prawdopodobnie to ciąża??Intensywność kreski nie jest wyznacznikiem przyrostu bety. Zrób badanie beta HCG z krwi.
MyszkaMiki30
laska, codzienne pytasz prawie o to samo..Ale jeżeli pokazała się druga słaba kreska po 3minutach to prawdopodobnie to ciąża??
Idź zbadaj bhcg i progesteron, po 48 h zrób przyrost i będziesz wiedziała czy to ciąża.
Może być kreska ciąża, może być fałszywy test, może być zdrowa ciąża, może być biochemiczna, może być pozamaciczna. Nikt tego nie wie i ci nie odpowie.
Hope99
Może ciąża, może torbiel, może fałszywy test lub zalany. Zrób betę, jak będzie pozytywna to napewno to ciąża.Ale jeżeli pokazała się druga słaba kreska po 3minutach to prawdopodobnie to ciąża??
93kora
Przebija, więc fabryczna nie jestHej dziewczyny! mam pytanie czy tu coś widać i czy to kreska fabryczna czy jest ok, test rozebrałam dla lepszej widoczności kreski
reklama
Dziś teoretycznie miałabym dostać @ ale narazie śladu brak, wczoraj bolał mnie czasem lewy jajnik choć wiem,że to żadna oznaka. Wstrzymam się z dalszymi testami i betą. Zobaczymy czy @ przyjdzie przez weekend.Przebija, więc fabryczna nie jest