• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Słaba kreska na tescie

MrsBookBook

Zaciekawiona BB
Witajcie kochane, przychodzę do Was z moim testem. Dziś rano robiłam i nie wiem wydaje mi się pozytywny. Zaznaczę ze mam nie regularne cykle i to dosyć bardzo. Staramy się od czerwca. Tak się składa ze jutro mam wizytę u ginekologa🙈. Jak myślicie pozytywny czy negatywny?

Załączniki

• 7DFAD8DA-661C-4EC9-93C3-98EA83E97C2D.jpeg
    7DFAD8DA-661C-4EC9-93C3-98EA83E97C2D.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 353
reklama
Witajcie kochane, przychodzę do Was z moim testem. Dziś rano robiłam i nie wiem wydaje mi się pozytywny. Zaznaczę ze mam nie regularne cykle i to dosyć bardzo. Staramy się od czerwca. Tak się składa ze jutro mam wizytę u ginekologa[emoji85]. Jak myślicie pozytywny czy negatywny?
Wg mnie coś nieśmiało przebija [emoji3526] jak masz możliwość to zrób jeszcze jeden najlepiej o czułości 10 a jutro na betę [emoji16] gratulacje

Ja też miałam bardzo blada ale dlatego,ze z niecierpliwości zrobiłam 3dni przed OM... powtórzyłam na drugi dzień i już była mocniejsza. Hm ale jak jest kreseczka:) to moje gratulacje! :) wczesna ciąża

reklama
Na pewno coś tam widać, natomiast lekarz raczej niczego jeszcze w usg nie zobaczy. Tak jak napisano wyżej, usg wyłapuje ciążę przy becie w okolicach 1000 , dlatego najpewniej skieruje ciebie na badania bety i zaprosi na wizytę za jakieś ... 2 tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry