reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Kejkcim - super zestawienie. Ja niestety na początku robiłam zdjęcia berdzo nieregularnie.
Wiolcia, marmolka - fajne brzuszki :-) Wiolcia - wybudowałaś dla swojego synka prawdziwy apartament. Moja córcia pewnie mu zazdrości, że ma tyle miejsca, bo u mnie chyba jej ciasno ;-)

Mamolka
ty masz brzuszek identyczny jak ja. I gdzie ty mieścisz te +22 kg, nie mogę się doszukać.
Wiolcia
jak będę na "Twoim" etaoie ciązy też będę tak wyglądać w sensie wielkości brzuszka, więc ja nie widzę giganta tylko normalny ciążowy brzuszek.
Kejkcim
ja właśnie siedzę i myślę co by tu zrobić i już w planach na najbliższe dni mam odświeżenie stolika i krzesełek mojej córci oraz uszycie kolorowych litrerek i ułożenie z nich imion córeczek.
Przynajmniej czas będzi szybciej leicał.

Dziewczyny nie wiem jak Wam ale mnie się te ostatnie tygodnie tak dłużą, ześwirować można a tu jeszcze miesiąc oczekiwań!

O rany, a mnie ostatnio tak lecą dni, że aż głupio... Wrzesień mi się dłużył, października w ogóle nie zauważyłam, a tu już tydzień listopada minął... A ja cały czas w proszku ze sprzątaniem i przygotowaniami... :/

Do tego szwagierka nie oddała nam aparatu i nie będę mogła jutro zrobić zdjęcia po lekarzu (zawsze robię po wizycie). A ostatnie robiłam 4 tygodnie temu...:(

Wiolcia, mamolka, kejcik piękne brzuszki.
Wiolcia Twój brzuch kształtem przypomina brzuch Myangel.

Brzuszki pierwsza klasa!!!!:ppp śliczne, nic dodać nic ująć:)))
ja tez już z miesiąc nie cykałam fotek...

reklama
Śliczne brzuszki macie!
Sarka, Elena no to zmoblizujcie się i wstawcie fotki;);)

Ja dziś 37tc +16kg...w obwodzie 103cm..
bb.jpgbb2.jpg

Do góry