reklama

Śliczne brzusie

jaaa ale macie brzuszki:-D wydaje mi sie ze sa juz spore jak na te etapy, cos grudniowki szybciej wybrzusza :-D
no ale misia dla mnie wymiata doslownie:-) jak by pileczke polknela, z pewnoscia nie mozna pomylic takiego brzuszka z innym niz ciazowy

reklama
Śliczniutkie brzuszki.
misia a Ty masz mega cudny.
A mnie wolniej wyskakuje niz przy Lolinku, może dlatego, że teraz startuje zz 30 kg więcej niż przy nim...No i opnke mam sporą...No cóż leki swoje zrobiły:-(

Miałam wrażenie, że mi coś od środka się rozciąga i na efekty nie trzeba było długo czekać. W końcu widać!!! Tzn widać ciążę, a nie boczki i oponki;-) Dziś nawet tatuś w drodze do pracy z dzidzią sie pożegnał, bo w końcu zaczął ją zauważać;)

a ja niby nie miałam ciążowego, a teraz mi się robi chyba z godziny na godzinę, a mi się to wcale nie podoba. Przy Wiki nic nie miałam i było dobrze.
Dziś rano chciałam założyć dżinsy rurki 36 i d..a!! no i 3 pary spodni będą teraz odpoczywać w szafie, bo muszę nosić 38.
Ja mam coś takiego, że mi mój własny ciążowy brzuszek się nie podoba.... Później, jak już ciąża zaawansowana, to tak, a na koniec znowu nie, bo już mnie męczy - tak było z Wiki i teraz chyba będzie powtórka. :(

żabka - może Ty wskoczysz w grudzień, a ja w styczen, kto to wie?? Połozna mi wyznaczyła termin na 31 grudnia, zobaczymy czy będzie zweryfikowany po usg z pomiarami:)
tak czy siak staraczki górą:)
hihi tak staraczki 2010 hihih no przyznam sie bez bicia ze czasem was podczytuje :zawstydzona/y: i mam bardzo nadzieje ze moja dzidzia sie pospieszy bo ja tez mam urodziny w grudniu :tak:

:) dzięki dziewczyny za komplementa. Jak patrze na zdjęcia brzusZków to widzę, że wszystkie zaczęły rosnąć no bo to przecież już czas. Teraz będziemy już tylko większe i większe... :)

woooooooow jak brzuś:szok: śliczny i duuuży faktycznie:tak:, ja takiego nie mam, mi sie rozszedł właśnie gdzies na boki:dry: a z tyłu za Twoimi pleckami jakie fajne nózie apetyczne wystają:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry