reklama

Śliczne brzusie

heheh nie no ostatnio jak zadałam mu identyczne pytanie to powiedział, że wyglądam jakbym była w ciąży :)

ewwe no ja też taka teraz s-owata jestem :) Wystająca pupa i wystający brzuch- śmiesznie to wygląda bo są tej samej wielkości jak się z boku popatrzy :)

reklama
DSC02570.jpg

To moj brzuszek w 13 tygodniu;) Teraz jest jeszcze wiekszy... Rosną nam nasze skarby;)

cristalrose ja też wyglądam jak literka B. Ale powtarzam sobie, że jeszcze troszkę i będzie O ;-) A tak naprawdę to przecież ciąża nam służy. Nikt (prawie) nie powie nam, że jesteśmy grube, wszyscy zastanawiają się, czy jemy wystarczająco (a nie za dużo) i nie wiem jak u Was, ale ja mam lepszą cerę. Nic tylko w ciąży być. A najlepiej od razu w drugim trymestrze :-)

Agbar - to dobrze że nie jestem sama;-) No pewnie, że niedługo już będzie O.
Widocznie obie tak mamy, że macica rozrasta nam się do środka i powoduje, że wszystko inne podjeżdża do góry. Na potwierdzenie dodam fotkę :-) (za chwilę)

Z cerą mam tak samo - nigdy nie była lepsza - żadnych syfów, przebarwień - gładziutka i świeżutka, zero zmarszczek - normalnie odmłodniałam;-)

No dobra - oto mój brzucho:
SG206471.jpg
... a w tle czai się złośliwe stworzenie, potocznie "wredziochem" zwane:laugh2:

Ostatnia edycja:
o to ja dla porownania ostatnia fotka i dzisiejsza

Załączniki

• 11 tydzien i 4 dzien ciąży.jpg
    11 tydzien i 4 dzien ciąży.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 57
  • 14 tydzien.jpg
    14 tydzien.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Wiolcia dzięki, ale mnie sie nie podoba.
Oczywiście nie mam z tego powodu kompleksów czy coś. Wiem, że kształty moga być różne i u mnie akurat macica sie wewnątrz rozrasta i żołądek mi poszedł jeszcze wyżej.
Mam tylko nadzieję, ze w końcu zacznie się rozpychać na zewnątrz, bo nie ukrywam, że już teraz trudniej mi sie oddycha. A ja mam nieco zmniejszoną powierzchnię oddechową płuc (astma w dzieciństwie) więc różowo nie będzie:-(.
Juz w tej chwili spać na plecach nie mogę, chyba, że mam wysoko poduchę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry