Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

reklama
tak oglądam i oglądam Wasze brzuszki i muszę powiedzieć że super normalnie... kurcze już bym chciała mieć taki duży duży. A bluzkę kupiłam na allegro - do tanich nie należała ale jak ją zobaczyłam to wiedziałam że musi być moja - widziałam też taką w sklepie ciążowym w Poznaniu i nawet nie było dużej różnicy cenowej

jak to możliwe, że już macie takie duże brzuszki?
u mnie to w ubraniu nic nie widać, bez ubrania troszkę tak, ale w porównaniu do Was to ja nie mam nic,ot co, troszkę spuchnięte podbrzusze... może będę mieć mały brzuszek bo ja drobna i mała jestem,,,,

Tunia brzuszek różnie wychodzi. Nam się szybciej wszytsko rozciąga to mamy już spore brzuszki a tobie może pojawić sie z dnia na dzień :) Moja kuzynka miała prawie płaski brzuch w 6 miesiącu w dniu ślubu a po tygodniu już pokaźny brzuszek. Także wszystko przed tobą! :)

jak to możliwe, że już macie takie duże brzuszki?
u mnie to w ubraniu nic nie widać, bez ubrania troszkę tak, ale w porównaniu do Was to ja nie mam nic,ot co, troszkę spuchnięte podbrzusze... może będę mieć mały brzuszek bo ja drobna i mała jestem,,,,

Tunia - poltora tygodnia temu miescilam sie we wszystkie spodnie i nic nie bylo widac. a dzisiaj mam juz wielkie brzuszysko i cala garderobe pozmienialam. to byl moment :tak:

Tunia, wiadomo.. rozne figury mamy, czesc z nas ma kolejna ciaze i chyba wtedy szybciej widac bo wszystko juz kiedys bylo rozciagniete, Tobie akurat co innego narazie przyroslo ;P a miec sloniowy brzuszek to chyba tez nie jest wesolo ;D

Mój też ostatnio wystrzelił do przodu. Nie ma już szans, żebym zmieściła się w ostatnie spodnie, które na mnie pasowały. Ba, nawet dresy mnie uwierają! Najwyższy czas na zakupy, bo jak zrobi się chłodniej, to zostanie mi tylko w rybaczkach biegać.

reklama
mnie brzuch bardzo wywaliło dziś w nocy:szok: Wczoraj jeszcze chodziłam w letniej sukience a dziś rano brzuch już się nie mieścił :happy2: Każdy kto mnie widzi się dziwi, że to dopiero piąty miesiąc...

Do góry