Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wiolcia mnie tak sie nie wydaje , mnie osobiście podobają sie bardziej zgrabniejsze brzuszki . Każdy brzuszek jest piękny na swój sposób ale mój wogóle mi się nie podoba , jest juz za ogromny a co będzie w grudniu ? Już się tego boję !
z tego co słyszę od róznych osób to innych brzuszek wychodzi wczesniej a innym później. ktoś kto teraz jest prawie płaski może mieć brzuszek przed porodem większy od twojego. Myśle, że tobie wcześnie wyskoczył i taki już zostanie ;-) jest naprawdę śliczny!
Elena fajniutki brzucholek. A za mną się faceci dipiero teraz ogladaja. Przy Lolku tez tak było. Może dlatego, że czuje sią ogromnie seksowan i pewna siebie. Nie przeszkadzaja mi zadne krągłosci, wręcz przeciwnie.
piekne brzuszki !! kurcze musze i ja sie zmobilizowac i wrzucic mojego bembenka tylko ja mialam troche tluszczyku wczesniej i moj taki zgrabniutki piekniutki nie jest jak wasze