reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

Rany, cwietka, jakbym usiadła tak po turecku, to by mnie potem musiał chyba potem dźwig podnosić. Już czuję spojenie na samą myśl o tym :)

Mojemu spojeniu akurat siedzenie po turecku nie przeszkadza. Gorzej jest ze wstawaniem, a totalną masakrą jest przewracanie się na drugi bok. Rozkładam sobie to na kilka rat ;-)

reklama
A mnie się od początku to Twoje lustro podoba Hannah:tak:!!! Tak sobie od razu na początku ciąży pomyślałam "typowo ciążowe lustro!:-D:-D" A dlaczego??? A dlatego, że jak byś na tym ostatnim zdjęciu stanęła drugim bokiem, to idealnie krzywizny lustra dopasowują się do sylwetki:laugh2:!!! Wystający brzusio z jednej strony i zgrabna pupcia z drugiej!:tak::-)
Hehe coś w tym jest.
Bodzinka
od 3 dni ćwiczę na piłce i chyba mała zeszła przez to w miednicę, bo mam jeszcze częstsze parcie na pęcherz i w nocy nie mogę wytrzymać dłużej niż 1,5 h bez wizyty w toalecie, a oddycha się troszkę jakby lepiej.
krolcia
super zestawienie. Ja robię zdjęcia co tydzień ale nie w jednej pozie, dlatego nie ma takiego fajnego efektu i nie widać jak rośnie.
cwietka
zgrabnie wyglądasz jak na ten etap.
Myangel
spory brzuś, ale już niedługo, jeszcze torszkę. Widzę że masz mebelki z Ikea serii Mamut. Też się nad nimi zastanawiałam.

Ostatnia edycja:
Ale urocze brzuszki!:)
Hannah śliczny, mimo że systematycznie fotografowany to widac różnicę:)
Jak ćwiczysz na piłce? celowo żeby mała zeszła? nie za szybko?;p
cwietka, fakt, Ty to taka drobniusia jesteś:p super brzuś:)
Widze że pępki wam powychodziły...mój nadal uparcie siedzi w środku, nie to żeby mi z tym sle było ale dziwię że że brzuch tak napompowany a on tak głęboko jeszcze :0
sunflower już spory brzusio:), 15 kg po tobie nie idać zreszta to niewiele jak na ten etap! pokoik słodziutki:ppp

Myangel
spory brzuś, ale już niedługo, jeszcze torszkę. Widzę że masz mebelki z Ikea serii Mamut. Też się nad nimi zastanawiałam.

spory, spory ale z corcia na tym etapie juz miałam 140 w pasie wiec i tak mi lżej ;-)

Mysmy na Mammuta byli zdecydowani od samego poczatku, corcia ma meble z tej samej serii i jestesmy bardzo zadowoleni :)

Jak ćwiczysz na piłce? celowo żeby mała zeszła? nie za szybko?;p
Z Hanią w ciązy też wcześniej zaczełam ćwiczyć, wtedy też zeszła do miednicy mniejszej, ale i tak donisiłam ciążę do 41tygodnia.
Oglądałam w Pytaniu na śniadanie zalecają od 8 miesiąca takie ćwiczenia, żeby przygotować mięśnie do porodu. Plecy mniej bolą, a dziecko może wtedy zejść rzeczwyiście "piętro niżej", ale to nie znaczy że poród się zacznie z tego powodu.
To wygląda tak że siedząc na piłce robisz okrężne ruchy biodrami, troszeczkę odbijając się.

Z Hanią w ciązy też wcześniej zaczełam ćwiczyć, wtedy też zeszła do miednicy mniejszej, ale i tak donisiłam ciążę do 41tygodnia.
Oglądałam w Pytaniu na śniadanie zalecają od 8 miesiąca takie ćwiczenia, żeby przygotować mięśnie do porodu. Plecy mniej bolą, a dziecko może wtedy zejść rzeczwyiście "piętro niżej", ale to nie znaczy że poród się zacznie z tego powodu.
To wygląda tak że siedząc na piłce robisz okrężne ruchy biodrami, troszeczkę odbijając się.

No ja sie wlasnie przymierzam do tej piłki tylko, ze jeszcze jej nie mam ;-) Chyba sie w koncu zmobilizuje i jak bede dzis w miescie to sobie dokupie, moze mały sie zdecyduje na cos w koncu ;-)

krolcia super zestawienie... ja to będę musiałą poszukać zdjęć, bo z w róznych folderach pozapisywane...
myangel duza Twoja piłeczka...

a to moje zdjecie z dzisiaj ... początek 37 tc, na plusie 7,5 kg

Brzuszek 37 tydz 001.jpgBrzuszek 37 tydz 002.jpg

reklama
ALeż macie śliczne te brzucholki:) napatrzeć się nie mogę:)
olkale Twój to w ogóle wyjątkowo jakoś wysoko mi się wydaje :D tym bardziej że to początek 37 tyg...:)

Do góry