Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Poczekaj jak zdam prawko........... wtedy na bank do Ciebie zajadę..... Bo drogę znam- od Wejherowa do Ciebie mam jechać prosto, trasą na granicę.... Więc szykuj różowe winko.....
Witam Was.Dawno się nie odzywałam,ale jakoś tak wychodziło...
Mój mąż zostaał w wojsku na zawodowego i narazie nie mieszkamy razem bo nie staćć nas narazie na wynajęcie mieszkanka... I tak sobie sama siedzę...
hej wam
Moj maz niby jutro wraca,,niby,,bo mialo tak byc,,a teraz przez to ze sie nie odzywamy to nawet niew iem kiedy,,,,bo cos adal siostrze swojej ze chyba we wtorek,,wiec nic nie wiem,,
buxka
Ewcia - tez mysle ze moze surprise Ci zrobi ;-) W kazdym badz razie tego Ci wlasnie zycze ;-)
A ja pojutrze wyjezdzam do moich rodzicow, M wraca za jakies 6 tygodni, ale wiem, ze ten czas zleci blyskawicznie - najpierw 2 tygodnie u rodzicow, a potem 4 tygodnie ciezkiej pracy zwiazanej z koncem semestru...