reklama

Słomiane wdowy

reklama
Święta święta...i po świętach

I nastała codzienność. A dla nas Słomianek to samotność, puste łóżko, odpowiedzialność za dzieci i dom...
Wiem że i tak mam lepiej jak większość z Was bo mó M jest raz na tydzień ale i tak tęsknię...i nieraz popłaczę sobie cichutko...ale narazie nie mamy szans na zmianę i tak musi być...
Może już w tym roku coś się zmieni...albo w przyszłym i tak już 5 lat....

dobra nie smęcę...

Pozdrawiam

zuzkus - moze to marne pocieszenie, ale nie jestes sama... :sorry2:
Ty masz przynajmniej szanse na zmiane, a ja raczej na 100% nie :no: Taki moj M ma zawod i nic z tym nie zrobie. Tak jeszcze ze 20 lat, a potem emerytura... A w miedzyczasie polowa zycia nam zleci w oddaleniu :-(

Teraz to ja smece...

Smecic bede jeszcze bardziej, bo u mnie tez mnostwo sniegu - nie cierpie zimy!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Święta święta...i po świętach

I nastała codzienność. A dla nas Słomianek to samotność, puste łóżko, odpowiedzialność za dzieci i dom...
Wiem że i tak mam lepiej jak większość z Was bo mó M jest raz na tydzień ale i tak tęsknię...i nieraz popłaczę sobie cichutko...ale narazie nie mamy szans na zmianę i tak musi być...
Może już w tym roku coś się zmieni...albo w przyszłym i tak już 5 lat....

dobra nie smęcę...

Pozdrawiam
ja moge tez posmecic,,w koncu po to ten watek dla słomianek smęcanek,hehe
to tak jak beci

reklama
heja

Laski no mój S już ponad 6 lat się tak buja......;-) i mówi że do 40stki to na 100% jeszcze popływa, ale znając życie zostanie tam dłużej. On tym żyje.....:-D:-D:-D
Takie życie.....:tak: raz jest lepiej a raz gorzej, teraz pojechał na 3,5 miesiąca i wraca 27 lutego niby na 6 miesięcy. Ale w to nie wierzę.....:no::no: znając życie szybciej wyjedzie....:dry::dry:

Zuzkus, Ewcia, Mysz główki do góry......;-);-);-) No co Wy babeczki????:-)
Ale fakt, fajnie czasami posmęcić.....:-D:-D
Dobra której mąż teraz wraca?????:rofl2: Co będziemy w temacie.......:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry