reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witam! Dziś moje słoneczka dały mi tak popalić że najchętniej wysłałabym je w kosmos. Nie wiem pełnia...przesilenie...Wyściągali firany, rozrzucały zabawki, rzucały do siebie klockami...Teraz każdy w swoim pokoju. Jeszcze nie śpią ale zapowiedziałam że jak się które wychyli to zamknę w piwnicy:zawstydzona/y::crazy:

A ja zaparzyam sobie melisę i mam nadzieję na BB ukoić moje skołatane nerwy.:rofl2:

hej babolki

zuzkus Ty widze jak ja --- na melisie ciagniesz:laugh2: ostatnio to mój ulubiony napój:sorry: normalnie tego mojego gagatka na jakąś tresure bym posłała
zmiatam do samotnego, zimnego wyrka:confused2:

Witam Was wszystkie moje drogie. Jestem nowa na BB. W końcu postanowiłam się zarejestrować i również podpiąć pod ten temat... Jestem pękata jak balonik już i oczywiście sama w domku. Przyzwyczaiłam się już bo mój D od lat wyjeżdza do pracy za granicę i zostaję wtedy sama ze sobą( generalnie nie narzekałam bo miałam wcześniej dużo czasu na pracę i dla siebie ale teraz to co innego).

W poniedziałek chcę się już umówić na usg 3d.
Oczywiście na usg pójdę sama:-( Myślę żeby może zabrać mamuśkę, co Wy na to? Byłyście same czy wziełyście kogoś Wam bliskiego gdy nie było połówek?
Pozdrawiam serdecznie.

witaj grubo- chuda i zapraszamy:tak:

ja z reguły chodziłam sama na usg...m był ze mną raz - na pewno warto iśc z kimś bliskim....

jutro znowu poniedziałek:eek:
nie cierpie poniedziałków:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry