reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej

witam nowe słomianki

Aniu mozna sie prZYZWyczaic, jest smutno ale da sie zyc. moj 7 lat plywal, niedlugo jedzie do uk- od listopada jest szczurem ladowym.

witam wszystjkie nowe slomianki!!!!!

anna - przyzwyczaic sie mozna na tyle ze sie smutku nie odczuwa bo sie w ogole o tym nie mysli - a jak jzu sie ma dziecko (dzieci) to w ogole nie masz czasu zeby sie smucic i rozmyslac...
Jasne ze sa minusy takiego zwiazku na odleglosc, no ale plusy tez sa... :-) A Twoj M plywa??? czy zamierza dopiero????

Mysz ty jeszcze tuuuu??;-):-D
Aniu mozna sie do tego stopnia przyzwyczaic, ze potem facet Ci przeszkadza jak za dlugo w domu siedzi:szok::tak:;-)
Slomiana wdowo owocnego starania

Pozdrawiam i zycze udanego weekendu!:-):-):-)

Mój M pływa od kilku lat, tylko jesteśmy ze sobą na tyle krótko, że przechodzę przez to dopiero 3 raz. a z maluszkiem po raz pierwszy. Martwię się, bo wyjeżdżał gdy synek miał 2 miesiące, a wróci gdy skończy 6. w tym wieku to ogromna różnica. Nie było go gdy rodziłam, to już był trudny moment. Dowiedział się przez tel 2 dni po narodzinach. Nie bardzo mi się to podoba...

anna - wiesz - moze z czasem bedzie mial krotsze rejsy? orientowaliscie sie??? u nas optymalne sa 2-miesieczne (potem tyle samo jest w domu).
Mialam to szczescie ze podczas pierwszego porodu byl w domu i teraz tez jzu od 3 tygodni siedzi (szkoda w sumie ze tak wczensie wrocil... szkoda kazdego dnia, n oale kto mogl to przewidziec...). Wiele zalezy od spolki i od zmiennika - pojscia sobei na reke (np. skrocenie lub wydluzenie rejsow tak zeby meic pol wakacji, Swieta co 2 lata itp)

A ja nie rodze :-D

Powiedzmy, ze docelowo mają to być takie rejsy 2/2, ale zobaczymy kiedy to się uda. Też uważam, że to najlepsze rozwiązanie.
Mysz - no tak teraz to już w każdej chwili może się zacząć:) Ja rodziłam 10 dni po terminie i to jeszcze przez wywołanie. Życzę szybkiego i bezproblemowego porodu:)

hej
anna moj mial straszne rejsy nawet do 7 miesiecy, raz 10 a przyjezdzal na 2 miechy- zanim sie obejrzal starszy syn byl juz w 2 klasie.

słomiana wdowa- owocnego starania.

Mysz zaraz jade do Ciebie i wywolamy poród.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry