cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
a ja zakatarzona. mam tylko nadzieje ze malego ominie bo 2tyg temu sie dopiero pozbylismy glutow u malucha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic mi sie nie chce.a ja mam mega lenianic mi sie nie chce.
Moj maluc ostatnio tez cos lenwy ;-) jak go przytulam i glaskam po plecach to zaraz odplywa, bez wzgledu na to czy zmeczony czy nie. Hehe po mamusi ;-)

nawet z blahostkami.. Nic to jakby tam zbadali i powedzieli co jest. Zatrzymuja na min 3dni, robia badania a w tym czasie sie dziecko zaraza od dzieci z oddzialu Za kazdym razem jak bylam to spotkalam takie osoby. Ostatnio lezala kolo nas dziewczynka ktora wyslali bo miala goraczke 39st (dziewczynka 5lat) i nie mogli jej 2 dni zbic. Nastepnego dnia od przyjecia na oddzial goraczka spadla, ale ze ja trzymali to po kolejnej nocy zlapala biegunke i wymioty od chlopczyka z lozka obok
trzymajcie kciukiW Łeczycy jest to samo... Wojtek latem rozciął sobie głowe krew sie leje zatamowac nie ma jak.. ten sie drze ze zaczął ciezko oddychał..ach ci lekarze. U nas jak nie wiedza to w szpital wysylajanawet z blahostkami.. Nic to jakby tam zbadali i powedzieli co jest. Zatrzymuja na min 3dni, robia badania a w tym czasie sie dziecko zaraza od dzieci z oddzialu Za kazdym razem jak bylam to spotkalam takie osoby. Ostatnio lezala kolo nas dziewczynka ktora wyslali bo miala goraczke 39st (dziewczynka 5lat) i nie mogli jej 2 dni zbic. Nastepnego dnia od przyjecia na oddzial goraczka spadla, ale ze ja trzymali to po kolejnej nocy zlapala biegunke i wymioty od chlopczyka z lozka obok
A my dzis idziemy do psychologa z malym....trzymajcie kciuki