reklama

Słomiane wdowy

Cześć słomianki

Jak przygotowania do świat?????
My kupiliśmy Oskarowi rowerek, resztę prezentów zrobimy we wtorek.....;-) A od czwartku gotowanie, pranie, sprzątanie.....;-)

Miłej niedzieli
hej becia i restza słomeczekk

ja przygotowania no jakos tez zaczne w pon czy srode,,,od czwartu mam wolne,wiec starczy mi czasu na porzadki,,i pieczenie,jedznie iw ogole,,,
moj wraca w sobote i moze do wtorku albo pon zsoatje,,,,takze bedzie dobrzeee

reklama
sewa szkoda,ze m nie bedzie,ale da sobie rade,,wez w paczce muw yslij barszcz luz zurek winiary,,pierogi,,itp,, wtedy amgie swiat poczuje

na penwo ebdize z wami myslami a i skype macie,,to razem ebdziecie sie widziec i agdac
buzaikii

Jak tam u was???
U mnie snieg pruszy - NIE WIERZE :szok::szok::szok: Rany juz czulo sie wp owietrzu wiosne, a tu psinco... :wściekła/y:

Miejmy jednak nadzieje ze Wielkanoc bedzie ciepla - to pierwsza Wielkanoc mojego Jasia wiec musi byl ladnie :-D

Milego dnia zycze :-)

Dzień doberek!

U mnie też śnieg. Chyba trzeba chować jajka i wyciągać choinkę ;-) Ale w sumie równowaga w przyrodzie musi być...... w Boże Narodzenie nie było śniegu, to w Wielkanoc nas zasypie :eek:

Miłego wieczorka życzę :tak:

Cześć laski

U nas śniegu do kolan, Oskar mówi że to chyba Święta Bożegonarodzenia a nie Wielkanoc. Mężowi zimno, marudzi i narzeka że tu mamy wiosnę a śnieg pruszy......;-)

miłego dnia

Hej wam.,.
U mnie tez troszke sniedu,,no wyciagac choinki i mikołaj przyjdzie,hehe,,w koncu jakies swieta ze sniegiemm,,,:laugh2::laugh2:
Ja dostalam @ i nici z dzidzi,,no kurcze,,ale dalej trwamy z m w to....brniemy twardo,a raczej zaczniemy,,bow sobote bedzie w domku,,,:-)
Pozdrawaim,

Dzien dobryy

Tak pupy w gore,,jak ja mam @,maz sie zalamal,hehe,,znowu jest ona jak on wraca,,,na 4 dni to ona bedzie,,mm,,ale potem bedzie za tydzien w owolke,,chyba??,,mam andzieje,z enikt nam planow nie popsuje,bobbb:crazy:,,ale wiem ze bedzie okii

Milego dniaaaaaaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry