reklama

Słomiane wdowy

Witajcie...
Ja u mamy,a od jutra na wyjeździe,,,bede we wtorek,,

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

życzy EWA z Rodzinką

reklama
czesc kochane slomiaczki

ja ostatnio mniej zagladam bo juz jestem ze tak powiem odslomiakowana :sorry:
mam mojego teraz w domu bezterminowo :tak:

nie zdazylam z zyczeniami :zawstydzona/y: ajjajaj, mam nadzieje ze u was bylo milutko, ze te co z chlopami sie nacieszyly rodzinnym klimatem a te co samotniczo przetwaly bo przeciez niedlugo i do nich panowie zawitaja spowrotem :happy:

trzymam kciuciu za zafasolkowania wasze
i niestresujace przeprowadzki tych co planuja

ja sama wlasnie sie juz zaczelam pakowac pomalu, planowac logistycznie cala akcje--- w czwartek firma przeprowadzkowa przyjdzie zabrac wszystko na statek i bedzie plynelo 4 tygodnie do miejsca docelowego... w tym czasie jemy z plastikow i spimy w spiworach :tak: pikniczek :-D

w sobote rano wylatujemy, mamy przystanek w malezji i tam sie zatrzymamy na okolicznosc tropikalna naladowac baterie na sloneczku...i wracamy, na stare-nowe smieci...

takze sporo mnie nie bedzie
ale odezwe sie oczywiscie napewno w maju.. alebo jak mi sie uda to w miedzyczasie jak dorwe gdzie internet...

nie moge sie doczekam waszych II kresek na testach :tak: u nas na kwietniowkach2007 wlasnie kol dolaczyla do mnie z druga ciaza :-) sa dobre fluidy w powietrzu wiec prosze dzialac :sorry:

caluje

m_ ktosia to fajnie że masz męża przy sobie.
U nas święta były spokojne i rodzinne, niestety @ przyszła wczoraj o 14;00. Ale spoko za 2 tyg. robota ruszy pełną parą.

Dobranoc słomianki

Dzien doberek po swietach..
Ja juz sama samotna,maz pojechal o 5,wroci 6 kwietnia,,takze 2 tyg samotna z BB i Wami..
Jem wlasnie sniadanko sobie,,,salate gyroska i kawe spijam,
Poczytam co u was...
Ja cale swieta w rozjazdach,meza wozilam bo on pil swiatecznie,,,u nas slonko,ale swieta byly zimowe.

U mnie przytulanko za tydzien,bo m wraca 6.

Milego dnia,
m ktosia super,ze mialas tez m...

Sewa jak tam swieta??
Beatko a wwy niedlugo dalej dizalacie co??

No hej wieczorowo ,,
jutro do pracy,,,mam lenia,,,ale dobrze,ze 3 dni tylko,,ale jutro tez korki i pojutrze tez krki,,acvh wykoncze sie

odkladam kase,,ale nie wiem an co:baffled::baffled:hehe,,,juz spora sumka jest...ale na cos sie znajdzie....:-p

Matus kaput z płaczu,,,

Milego wieczorkuuu

Zleca zleca Beatko,,ale coz tego,,t dni starankowe jzu mnie emcza i ja chyba odetchne sobie,,nic nei licze,,ale mierze tempke zebyw eidziec co tam u mnie z owulka,,,,
Moj m napisał,ze nic nei mzoe pwoeidziec,,rozlozylo go an maksa,moze do domkuz jedzie,,fajnie by byloo,,,,gdyby w ten weekend na dwa tyg zjechal,,superrr,a,le to tylko moje marzeniaaa:no::rofl2:

reklama
witam poswiatecznie :-)
Nawet zyczen nie zlozylam, ale w ogole mnie nie bylo na BB od piatku do wczoraj...
Mialam u siebie swoich rodzicow i brata plus oczywiscie Jasia a wiec bylo wesolo :-)
Juz wszystcy wyjechali i jestem z zakatarzonym Jasinkiem i czekamy na powrot taty ;-) (Powrot taty bez wyplaty - ha, ha, ha... :-D).
Jeszcze jakies 2 tygodnie poczekamy a potem 2 miesiace razem :-)

Trzymam kciuk iza starania wasze dziewcyzny i jak tak czytam to az nieco zazdroszcze... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry