reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
A moje dziecko ostatnio lepilo pierogi - dostalo wyciete koleczko z ciasta i miala nalozyc farsz, ale niestety farsz jej spadl z lyzeczki na podloge, a Vika skomentowala to " kuwa" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale obciach :-D dodam, ze nie wolamy tak na codzien ;-)

No u nas znow sie ruszylo wszystko z miejsca,co chwilke slysze u Victorka nowe slowa.I jestem pod wrazeniem bo czesc juz niemieckie slowa sa i jeszcze rozumie co mowi :tak::tak:

reklama
Julek na mnie z reguły woła mamusia, bo ja tak o sobie mówiłam "mamusia da ci to, mamusia zrobi tamto" i podobnie Tomek to tatuś.
Ale teraz po pobycie u babć czasami Julek małpuje moją mamę i mówi do mnie Magdaleno lub Magdalenko :-D

Priscilla - przy niedzielnym lepieniu pierogów - ja cię rozumiem. Też bym wolała poleżeć do góry brzuchem :tak:

Vici wasz synek będzie szprechał, że hej! Ma na starcie super warunki do nauki dwóch języków. Wszystkie możemy tylko pozazdrościć.

Julek dziś nas rozwalił. Był u nas wujek Piotrek i wziął Julka na nocniczek. Julek zrobił swoje i oznajmił "stop", ale wujek nie zareagował. Julek powtórzył "stop" i znów zero reakcji wujka. A, że przy stole go uczymy, że jak ma dość jedzenia to mówi "stop" i "dziękuję" to zaraz usłyszeliśmy:
"Stop wujku! Dziękuję za siusiu" :-)

Do góry