GUSIA 00
Fanka BB :)
a co do cycusiow to sie nie martw- ja tezz niemam a sukienke mialam tak zrobiona,ze co nie ktorzy pytali mi sie czy sylikony mam
,u mnie bylo najgorzej z makijazem,probny mialam robiony kilka razy u roznych kosmetyczek a na koncu robila mi kolezanka po ktorej sama jeszcze poprawialam
waryjatka ze mnie
a co do fryzurki to jestem fryzjerkom i bylo mi latwiej,a bukiet sama planowalam jak ma wygladac i szczego ma byc.przed odczepinami scognelam rekaw i zalozela takie z koronki tryjkacik,i wymienilam perelki we wlosach na kwiatki.
a tu jeszcze kilka fotek:
,u mnie bylo najgorzej z makijazem,probny mialam robiony kilka razy u roznych kosmetyczek a na koncu robila mi kolezanka po ktorej sama jeszcze poprawialam
waryjatka ze mnie
a co do fryzurki to jestem fryzjerkom i bylo mi latwiej,a bukiet sama planowalam jak ma wygladac i szczego ma byc.przed odczepinami scognelam rekaw i zalozela takie z koronki tryjkacik,i wymienilam perelki we wlosach na kwiatki.a tu jeszcze kilka fotek:
, no ale lokal juz masz, więc luzik ;-) Jedynym minusem w "Tango" jest jego połozenie, tak przy drodze, bez ładnego pleneru na fotki
ale naszczescie slub sie odbyl tyle ze Pan Mlody siedzial na swoim weselu,teraz mi do smiechu ale wtwdy nie bylo
takie piekne ze az nie wiem na jaki wzór sie zdecydowac