Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zgodze sie z Toba. Czulszy jest lepszy, gdyz te z jednym miejscem po przecinku zaokraglaja w gore lub w dol. W ostatnich dniach cyklu ma to znaczenie;-) Poza tym jak ma sie dokladniejsze pomiray wykres jest "plynniejszy", bez zygzakowTo obserwuj się dalej
Ja bym czulszego termometra nie brała, wydaję mi się, że zwykły elektroniczny jest dobry, w każdym razie u mnie zawsze się sprawdza a nie mam jakiegoś firmowego tylko zwykły![]()

Jak masz długie cykle, to może tak pokazywać. Ja też mam jak od linijki i juz myślałam, że coś nie tak a jednak później pokazał inna temperaturkę.
Co do płatności na 28 dni, ja miałam tam wykupione pół roku 2 lata temu, teraz nie płace i zakładam sobie nowe konto ;p
przejrzałam całe forum i nie znalazłam takiego wątku,więc zakładam.
tu wpisujemy adresy naszych wykresików
oraz komentujemy....
to zapraszam....
mój wykresik sawi - 28dni lub http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Sawi, mam pytanko dlaczego w 22 dniu cyklu na wykresie w ff wyszedl Ci pozytywny test owulacyjny? To dziwne...wiem ze moja kolezanka miala pozytywne testy owulacyjne, jak miala PCO...Czesto tak masz? A zaznaczyl Ci kreskowana (niepotwierdzona owulacje), pewnie dlatego ze sluz plodny mialas jeszcze po owulacji. Ale skoki temperatury masz bardzo ladne!!
Na 28 dni nie ma takiej opcji.Witajcie dziewczyny! A ja przywedrowalam za Wami z watku:staranie sie i watpliwosciSwietnie ze zalozylyscie watek o tempkach. Ja bardz to polubilam. A wiec ja mierze tempke od wrzesnia zeszlego roku. Na poczatku kupowalam na FF bo w Polsce nie spotkalam jeszcze takiej fajnej strony...tylko ff jest bardzo drogie, w tym pakiecie ktory ja mialam
Wysle Wam link po weekendzie.
Mnie ff zawsze zaznacza czesto owu "tentative" czyli ze nie byl pewnie, pewnie przez ten brak sluzu...
Ja wole termometr rteciowy, troche wiecej czasu potrzeba, ale w elektronicznym mi ta tempka wariowala. Teraz jest lepiej.
Sluchajcie czy na 28 dni, zawsze trzeba samemu wyznaczac owu, czy jest tez funkcja, tak jak na ff, ze samo zaznacza??? Jakos wszystko jest takie malo jasne na tym 28 dninie lubie tego..nie chce narzekac, ale ten skrabmamy tez wyglada bardzo srednio..chyba ff mnie rozposcilo
![]()
Ten link nie otwiera Twojego wykresu.Jakby ktoś zerknął na mój wykres.. mam dziś straszny spadek i nie wiem co się dziejęAni chora się nie czuję, ani nie jestem niewyspana, no straszne odchylenie od normy to chyba jest ;/
28dni