Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hmm tak? zupełnie nie przypominało to korzenia imbiru ale moze ciort wie a to ze to 2 w dwóch kolorach to w sensie że rózne czy farbowane?
ale wiesz co jak sobie smak przypominam to moze faktycznie, jakoś nie przyszlo mi to do glowy
Ja robię na oko, daję mąkę, jajka, sol, mleko i mieszam do konsystencji takiej lejącej ale nie bardzo. Kiedys robiłam ze strony Pascala i tutaj on robił pół na pół mleka i wody. Niestety nie poradzę co do ilosci Jak dziewczynki nie pomogą to google
Mi się spodobała ta stronka i chyba dzis to upiekę na szybko Śmietankowe serca
ja wczoraj tez robilam nalesniki z serem zachcialo sie :d i dalam 2 jajka mleko co mialam <koncowke> make <przesiałam> na oko i miksowalam pozniej wody gazowanej dodalam bo mleka wiecej nie bylo a gazowana woda podobno dodaje pulchnasc haha no i ciut soli :d wyszły ok