Bez przesady dziewczyny;-).
Wielokrotnie na tym forum poruszane były tematy regionalne, off-topowe, w najlepszym razie odnoszące się do lekarzy - leciały nawet nazwiska

. I nikt nikogo nie banował za zaśmiecanie forum. Osobiście jestem zwolenniczką sprzątania - czyli grupowania tematów w szufladki, a nie wrzucania wszystkiego do jednego wora - toteż cięzko mi się czyta watek główny, bo tam jest groch z kapustą i na raz prowadzone jest 14 tematów - mnie taki chaos odrzuca, więc juz nie czytam głównego.
Ten temat mógłby być poruszony na regionalnym, ale tam mało kto zagląda - szczególnie na naszym etapie ciąży- kiedy to właśnie wybiera się szkołę rodzenia. Wiem bo sama tam byłam a moje pytanie o SR wisi juz od tygodni...
Dzidek ja ci odpowiem - równiez rodzę w MP i tam się wybieram do SR. Niestety dogadanie się z tą kuriozalną postacią jaką jest połozna prowadząca graniczy z cudem. Ale ja się nie poddam - pojade tam na pocz września i się zapiszę. Co do innych szkół - nie interesują mnie więc nic nie wiem
Temat mozna przemianować na SR w ogóle - każda będzie się mogła wtedy podzielić swoimi wrażeniami z zajęć - a na pewno będzie ciekawie;-)