reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Dzień doberek:-)
Troszku mnie nie było ale mam ograniczony transfer-moja starsza córa ogladała świnke Peppe na youtube i przekroczyła.
Pogoda nadal koszmarna ale przynajmniej już nie pada.
Dzieci narazie w miare grzeczne,to mam chwilke,żeby poklikać-to moja jedyna rozrywka;-)
Męża praktycznie wogóle nie ma w domu-ale już po mału się do tego przyzwyczaiłam-chociaż tak troszke pustawo bez niego-nawet nie mam z kim pogadać.
A co do nowego miejsca-to nie wiem kiedy się tu przyzwyczaje-oprócz tego,że mieszkanie większe,to nic mi się tu nie podoba:-(-nie ma znajomych,sąsiadów.
Jeszcze jak było słoneczko,to siedziałam z dziećmi w ogródku a teraz?kisimy się w domu:-(
Miłego dnia Wam zyczę:-)

reklama
hej:-)
agula a gdzie ty sie przeprowadziłaś, na jakie osiedle? My dzisiaj wyszłysmy z domu bo nie padało przez chwilę , także moja mała spacerek zaliczyła:-)

a my sie ciaplaliśmy wczoraj w kałużach tzn skakaliśmy sobie po nich, dzieciaki miały mega frajdę, dzisiaj jeśli nie będzie padać to powtórka z rozrywki :-D

Witam sobotnio:-)
Dziś pieknie świeci słoneczko,mój wrócił wczesniej z pracy,to wysłałam go do ogródka,żeby trawke wykosił,będzie można huśtawke rozłożyć i bujać się :-D
Pati też w ogródku-przesadza mi kwiatki,hihi-podejrzewam,że nic z nich już nie będzie.
Dziś wykopała mi pomidorki koktajlowe-a tak się cieszyłam,że rosną;-)
Karola właśnie usypia-mam czas dla siebie;-)
Reghina teraz mieszkam prawie przy samej straży pożarnej,hihi na Klimontowskiej:-)i oprócz tego ogródka,to nic mi tu nie pasi-przynajmniej narazie.

Miłego,słonecznego dnia życzę:-)

hej , a co tu tak nikt nie pisze , smutno tu. Ciekawe gdzie sie podziała Orange?

agula niestety nie znam okolic w których mieszkasz , ale jeśli jest tam ogródek to juz bardzo duzy plus , zwłaszcza jak masz dzieciaczk:-)

Ja mieszkam na wielkim osiedlu i moge sobie co najwyżej na plac zabaw pójsc , gdzie jest więcej betonu niz swieżej trawki:-)
Albo na balkonie posiedzieć:-)Zawsze marzyłam żeby mieć balkon i w moim nowym mieszkanku jest:-)

A jesli chodzi o kwiatki to moja mała też się nimi baardzo interesuje- tymi doniczkowymi:-):-) Miałam włożone takie fajne zaszczepki , tak zaczęły już rosnąć, ale moja ogrodniczka Lenusia powyrywała wszystkie:-)
Jak tu nie kochać tych dzieciaczków:-)
Pozdrawiam, u mnie właśnie znowu zaczęło lac:wściekła/y:

Witam
Coś omijam kompa wielkim kołem-brak weny do pisania
Nic mi się nie chce robić,ta pogoda doprowadza mnie do szału:wściekła/y:
Rano było słoneczko,a teraz znowu się zachmurzyło i non stop pada deszcz-ciekawe kiedy to się skończy???
Jeszcze mojego wysłali do powodzi i nawet nie wiem kiedy wróci?
Normalnie wszystko mnie wkurza:wściekła/y:

Dobrze,ze chociaż dziewczynki grzeczne;-)w miare,hihi
Miłego dnia zyczę

Hej:-) Nie mam ostatnio weny do pisania:-) Troszku zaniedbałam forum:-) No ale cóż taki urok bycia mamą, że na pierwszym miejscu trzeba sie dzieciaczkami zająć:-)

Mojej Lenie idzie pierwszy ząbek:-) Troche pózno , ale lepiej pózno niz wcale:-)

A starszy syn jedzie w poniedziałek na zielone kolonie:-) Także mam huk roboty:-)
Pozdrowionka, piszcie dziewczynki , piszcie:-)

Ooo, ktoś mi podziekował za post:-):-) Jestem ciekawa kto to taki:-)Bardzo mi miło:-)

Ostatnia edycja:
Hej:-) Nie mam ostatnio weny do pisania:-) Troszku zaniedbałam forum:-) No ale cóż taki urok bycia mamą, że na pierwszym miejscu trzeba sie dzieciaczkami zająć:-)

Mojej Lenie idzie pierwszy ząbek:-) Troche pózno , ale lepiej pózno niz wcale:-)

A starszy syn jedzie w poniedziałek na zielone kolonie:-) Także mam huk roboty:-)
Pozdrowionka, piszcie dziewczynki , piszcie:-)

Ooo, ktoś mi podziekował za post:-):-) Jestem ciekawa kto to taki:-)Bardzo mi miło:-)

To ja Ci podziękowałam,hihihi
Ja w końcu zadowolona,bo mój wrócił do domu:-)-nomalnie nie moge się nim nacieszyć;-)

reklama
hehe wavejka , ty to masz pomysły z tym sprawdzaniem:-):-) A zauważyaś , że mamy niemal identyczny suwaczek? Chyba mamy podobny gust:-)

agula ja ci tez podziękowałam za post:-) Fajnie , że twój mąż już wrócił, nacieszcie się sobą ile się da:-)

Do góry