reklama

Spacerówka parasolka co polecacie

Natalia198777

Fanka BB :)
Dziewczyny szukam bardzo lekkiej parasolki najlepiej z oparciem rozkładanym. Zmieniam mieszkanie, nie mam gdzie zostawić wózka będę musiała targać na 4 piętro. Polecacie coś???

reklama
Dziewczyny szukam bardzo lekkiej parasolki najlepiej z oparciem rozkładanym. Zmieniam mieszkanie, nie mam gdzie zostawić wózka będę musiała targać na 4 piętro. Polecacie coś???
A nie lepiej skladana na ksiazke zamiast parasolka, latwiej sie takie nosi, czasem jest pas zeby sobie przez ramie przelozyc. Konkretnego modelu nie polece, my mamy obecnie babyhome emotion i choc ma swoje wady to sprawdza sie swietnie ze wzgledu wlasnie na wage, wnosze i znosze wszedzie, jak sie winda popsula a dziecko spalo to i taki ciezar dalam rade wniesc:p tez zalezy od wieku malucha bo sa spacerowki standardowych rozmiarow, szersze wezsze itd, taka co ma posluzyc dluzej i w zimie musi zmiescic i spiworek i dziecko, ktore tez moze byc drobniejsze lub wieksze na swoj wiek.

A nie lepiej skladana na ksiazke zamiast parasolka, latwiej sie takie nosi, czasem jest pas zeby sobie przez ramie przelozyc. Konkretnego modelu nie polece, my mamy obecnie babyhome emotion i choc ma swoje wady to sprawdza sie swietnie ze wzgledu wlasnie na wage, wnosze i znosze wszedzie, jak sie winda popsula a dziecko spalo to i taki ciezar dalam rade wniesc:p tez zalezy od wieku malucha bo sa spacerowki standardowych rozmiarow, szersze wezsze itd, taka co ma posluzyc dluzej i w zimie musi zmiescic i spiworek i dziecko, ktore tez moze byc drobniejsze lub wieksze na swoj wiek.
Mam taką i jest mega ciężka .

Hej, ja mogę polecić wózek składany w książkę, Espiro Art. Naprawdę jest bardzo lekki, składam i rozkładam go jedną ręką i bez problemu wnoszę na 3 piętro, więc polecam :)

Jeśli zależy Ci na wygodzie dziecka i rozkładanym siedzisku to wątpię, żeby jakaś parasolka się do tego nadawała. Mam eurocart volt pro. Książka na pasie. Wnosze jak torebkę na 3 piętro jak trzeba. Jednak od kiedy dziecko skończyło 1,5 roku zostawiam na klatce schodowej na dole.

reklama
Mam taką i jest mega ciężka .
No ale w takiej wersji spokojnie znajdziesz wozek ktory ma do 6kg a chodzi tylko o wygode wnoszenia, parasolka jest bardzo nieporeczna. Oczywiscie rob jak uwazasz, kazdy Ci moze tylko tu przedstawic wlasne doswiadczenia a wybor i tak jest Twoj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry