hej!!
jestem!!
podczytywalam z komorki ale i tak malo co kojarze
Asita cudowne zdjecia!!pieknie wygladalas!!!Gratuluje:*
Domik wspolczuje,mała faktycznie daje ci w nocy popalic

Kiedys to sie unormuje.
Moja np dzisiaj szalala od 23 do 3.Trzeba ja bylo nosic bo ona koniecznie chce wszystko poogladac,miziac masowac i bawic sie z nia.Sama jestem sobie winna bo pozwolilam jej spac za dnia.A uz wiem ze na dobe czuwa takie 3-5 godzin.I jak za dnia sie nie wybawi to w nocy sobie odbije.No a ja wczoraj nie mialam sily w dzien.Wiec tak sobie caly dzien mała przespala z przerwami na karmienia.
U mnie jeden wielki NERW!! Tesciowa przyechala i sie zaczelo...Nerwy mam takie ze nawet mi sie pisac nie chcialo zeby nie smedzic wam tu o tej kobiecie.Wiecie co najgorsze ze przez ten stres i nerwy pokarm znika mi w oczach

Praktycznie juz nic nie mam."Od trzech dni mala karmiona glownie mm.Robnie wszystko zeby laktacje utrzymac ale nic to nie daje.No i mam kolejny powod zeby tej kobiety nie lubic.wrrr...W dodatku tego mleka co chcialam to w calym moim miescie sie nie uraczy.Chcialam mleko HIPP combiotyk comfort.W koncu kupilam bebilon comfort.Odrazu nakupilam mleka na kolki i wzdecia.Poki co ok.
No i wam sie wyzalilam.
Agnieszko usg sie nie martw.Dobrze bedzie!Wiem wiem ja wam tydzien temu marudzilam ze sie usg malej boje
Ja w sobote jade z mala na usg stawow biodrowych i oczywiscie juz wszystkie czarne scenariusze przerobilam.
Pogoda do dupy a ja musze w miasto ruszyc.Maz w pracy,samochod zabral.A mi pozostaje w ten deszcz mala w wozku leciec....:/