• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Śpiworek do spania

Gosiak00

Fanka BB :)
Hej, pytanie do osób które używają do spania śpiworka z nogawkami, taki bez stopek. Jak się sprawdza? Czy stopy dziecku nie marzną w nocy? U mnie zima jest temperatura okolo 18-20 stopni w nocy i zastanawiam się jak to działa. Mnie by chyba było zimno gdybym spala z odkrytymi stopami, ale dla większych dzieci w większości są tylko takie śpiworki

reklama
Hej, pytanie do osób które używają do spania śpiworka z nogawkami, taki bez stopek. Jak się sprawdza? Czy stopy dziecku nie marzną w nocy? U mnie zima jest temperatura okolo 18-20 stopni w nocy i zastanawiam się jak to działa. Mnie by chyba było zimno gdybym spala z odkrytymi stopami, ale dla większych dzieci w większości są tylko takie śpiworki
Synek, w marcu 2 lata, śpi w samej piżamce. Długie spodnie i koszulka z długim rękawkiem. W pokoju ma 20-21 stopni. Jak mu założę do tego skarpetki to się poci i marudzi. Dzieciom jest jakoś cieplej.

Bubaland polecam jeśli chcesz takie ze stopami zakrytymi. Mają trzy stopnie grzania i rozmiary do pięciu lat. Moim zdaniem najlepsze, mamy już trzy i będą mieć dopóki się rozmiarowka nie skończy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry