reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

Dla mnie może byc ale to lepiej o 10.30 bo przed 11 tańsze są bilety... :-)
Oooooo - a to nie wiedziałam. No pewnie, może być 10:30 :tak::tak::tak:

WOW spotkanie wrocławskie !!!!!!!!!!!
Co prawda już sie nie udzielam, nie z każdym żyłam dobrze :-), ale że odważna ze mnie baba co do takich spotkan oko w oko, to wybiorę się chętnie :D\

Wstyd się przyznać, ale nie byłam jeszcze w naszym Aquaparku :-)
A taki wypasiony nie ? :-)

No to zapraszamy, zapraszamy :tak:
No wiesz, jakbym tylko na miejscu była chyba bym minimum raz w tyg odwiedzała ten przybytek rozkoszy... :-p
A wiec, 19.08.2010 10:30 wejście główne do Aquapark Wrocław :tak::-)

reklama
ja i lagajka zapraszamy na spacer do ogrodu saskiego (ten kolo pl. bankowego) w warszawie w czwartek (ten) o 16.00 gdzies wsrod kaczek:-) jesli ktos sie zdecyduje prosze pisac na priv podam nr telefonu do siebie zeby sie znalezc na miejscu:tak:

Witaj w klubie, tez jeszcze nie byłam, zatem bedzie okazja zobaczyć i pobyć :)
Kobitki
Czy dałymyście radę przesunąć to nasze spotkanie na sb 21.08???
Kurcze, bardzow was przepraszam ale nie dam rady tego 19.08 bo wyskoczył mi kilkudniowy wypad do Poznania :sorry2:
Możemy to przesunąć na sb rano? Kurczę, naprawdę chciałabym sie z wami i waszymi maluszkami spotkac :tak:

Drogie Mamuski, ponawiam moje pytanie sprzed kilku tyg....
Czy ktoras wybiera sie moze na Woodstock? ;>
ja jeździłam na Woodstock od 2001 do 2005 ale czad był
teraz już się za staro czuje ale ta atmosfera- bezcenna:-D:-D
a ty z małym się wybierasz?? jak sobie przypomnę te maluczkie dzieci w tym kurzu... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jeździłam na Woodstock od 2001 do 2005 ale czad był
teraz już się za staro czuje ale ta atmosfera- bezcenna:-D:-D
a ty z małym się wybierasz?? jak sobie przypomnę te maluczkie dzieci w tym kurzu... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tam sie czuje coraz mlodziej ;) hehehe
tylko dziecko mi rosnie ;)
Ja tam oczywiscie NIE pod namiot, kolega nam udostepnia mieszkanie, a na Woodstock to tylko "dojazdem" :) Przejdziemy sie, pozagladamy, moze conieco posluchamy i tyle :) z tym ze myslalam, ze moze ktoras sie wybierze, to by byla okazja sie spotkac :)
pzdr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry