reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
no to extra ja obowiazkowo oczywiscie sie stawiam na spotkaniu poznanianek

ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem

20.11 mi pasi

ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem

20.11 mi pasi

ok nasmaruję latexy i naoliwię kajdanki
oł jeee to teraz już na bank musisz zostać u mnie tydzień

to co, 20.11 Czekolada, plus jakiś dzień Rechotek i po świętach Żabcia? ok godziny 13? a szamamy coś wcześniej? w sumie można sie w domku najeść a tam się nasiedzieć prszy ciachu i innych takich

kaasiorek84
UWAGA MOBILIZUJĘ POZNANIANKI I INNE CHETNE OSOBY NA SPOTKANKO;-);-);-) PROSZE SIE WYPOWIEDZIEĆ W NASTĘPUJĄCYCH KWESTIACH

CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)

CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)aninaka
UWAGA MOBILIZUJĘ POZNANIANKI I INNE CHETNE OSOBY NA SPOTKANKO;-);-);-) PROSZE SIE WYPOWIEDZIEĆ W NASTĘPUJĄCYCH KWESTIACHCZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)
To co? Fontanna czekolady?:-) Czyli jej nie zlikwidowali? (jeszcze tam nie byłam
)To już nie mam szukać?
ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem20.11 mi pasi
![]()
to co, 20.11 Czekolada, plus jakiś dzień Rechotek i po świętach Żabcia? ok godziny 13? a szamamy coś wcześniej? w sumie można sie w domku najeść a tam się nasiedzieć prszy ciachu i innych takich![]()
CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)
To co? Fontanna czekolady?:-) Czyli jej nie zlikwidowali? (jeszcze tam nie byłam)
To już nie mam szukać?
Kasiu ja mówiłam o czekoladzie (na żydowskiej), tylko nie pamiętam czy tam jest wygodnie(byłam tylko raz), a co do Fontanny Czekolady (koło Kupca?) to Poziomeczka pisała, że podobno już jej tam nie ma...
:-( Więc trzeba by to obczaić. Wy jesteście z Poznania to może byście to sprawdziły? To ja proponowałam termin 20 listopada więc się nie wycofuję i nadal jestem ZA reklama
tak, chodziło o Czekoladę, nie o Fontannę
jak dla mnie data i godzina pasuje
pomyślmy nad miejscówą, rozumiem, że już bez żarełka, tylko na słodkie idziemy tak?
Pysia zawsze możesz przyjechac i przenocować u mnie![]()
No to fajnie, uwielbiam ten lokalik super tam jest

A więc podam fakty, które póki co ustalone.
Data: 20 listopada (piątek)
Godzina : 15:00
Miejsce: Czekolada??? Jeśli są inne propozycje to proszę zgłaszać bo Kaasiorek zaoferowała się, że będzie rezerwować miejsce (na Żydowskiej)
PROSZĘ WPISYWAĆ SIĘ, KTÓRA Z DZIEWCZYN PISZE SIĘ NA TAKIE WARUNKI
Podziel się: