Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem

20.11 mi pasi

ok nasmaruję latexy i naoliwię kajdanki

CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)UWAGA MOBILIZUJĘ POZNANIANKI I INNE CHETNE OSOBY NA SPOTKANKO;-);-);-) PROSZE SIE WYPOWIEDZIEĆ W NASTĘPUJĄCYCH KWESTIACHCZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)
)ja jestem dziecie starego miasta i rzeczywiscie stwierdzam ze czekolada jest najlepszym rozwiazaniem20.11 mi pasi
![]()
to co, 20.11 Czekolada, plus jakiś dzień Rechotek i po świętach Żabcia? ok godziny 13? a szamamy coś wcześniej? w sumie można sie w domku najeść a tam się nasiedzieć prszy ciachu i innych takich![]()
CZY PASUJE TERAMIN;20.11, MIEJSCE FONTANNA CZEKOLADY, GODZINA DO UZGODNIENIA ALE MYŚLE ZE TAK 15 TO OPTYMALNIE;-);-);-);-) CZEKAM DWA DNI NA ODPOWIEDZ I WYBIORE SIE DO FONTANNY ZARAEZERWOWAC NAM MIEJSCE;-);-);-);-)
To co? Fontanna czekolady?:-) Czyli jej nie zlikwidowali? (jeszcze tam nie byłam)
To już nie mam szukać?
:-( Więc trzeba by to obczaić. Wy jesteście z Poznania to może byście to sprawdziły? To ja proponowałam termin 20 listopada więc się nie wycofuję i nadal jestem ZA tak, chodziło o Czekoladę, nie o Fontannę
jak dla mnie data i godzina pasuje
pomyślmy nad miejscówą, rozumiem, że już bez żarełka, tylko na słodkie idziemy tak?
Pysia zawsze możesz przyjechac i przenocować u mnie![]()